Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In ce investim in 2013? In oameni si in pasiunile lor!

de Maria Nicutar 20 Aug. 2013 2621
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu mai avem mult din 2013, asa ca haideti sa facem cat mai multe din resursele pe care le mai avem la dispozitie, din timpul si energia, motivatia si determinarea care ne caracterizeaza acum. Evident, un lucru pe care oamenii de afaceri il efectueaza in mod constant este sa investeasca.

Banii trebuie reinvestiti pentru a circula si pentru a asigura noi si noi cai prin care putem ajunge sa ne asiguram trendul ascendent. Insa, intrebarea care sta pe buzele tuturor, este urmatoarea: In ce mai investim anul acesta, cand toate directiile par mai mult sau mai putin riscante?

Multi vor investi in aur, acest lucru este indubitabil. Sunt foarte multi predicteri de pe Bursa care iti vor spune ca este momentul sa investesti cu toata puterea in aur. Si se poate sa fie total adevarat. Preturile sunt bune, ratele de conversie pot fi exceptionale in urmatoarele cateva luni, cu mici fluctuatii in perioada sarbatorilor.

Apoi, evident, multi isi vor investi banii in afaceri vulnerabile. Sunt acele afaceri care nu se pot ridica din punctul in care au cazut. Poate ca au pornit bine si mandru, falnic, cu toata speranta ca vor ajunge afaceri de succes. Poate ca se zbat pe linia de plutire sau chiar dedesubt. Esential este ca la linia de plutire stau o sumedenie de investitori care privesc, analizeaza si cantaresc situatia pe toate partile: O cumpar acum sau o las sa vad cat de jos se poate duce?

Din pacate, in afaceri, totul se reduce, la final de tot, la bani, la partea financiara. Avem suflet cu totii, insa este bine sa il lasam acasa atunci cand discutam despre afaceri, investitii si alte subiecte asemanatoare.

In final, vor mai fi antreprenori care nu vor fi interesati deloc, absolut deloc de valuta, de aur si platina, de obiecte de antichitate, de colectii si afaceri cu potential, insa la pret de tot rasul. Vor mai fi si acele persoane care vor investi in oameni, asemenea celor mai puternici CEO, leaderi si fondatori ai companiilor din intreaga lume. Steve Jobs, Zuckerberg, Marissa Mayer, Oprah Winfrey si toti ceilalti. Pentru ei, batalia adevarata se duce cu echipa de HR alaturi. Ei vor oameni de valoare pentru ca acestia sunt singurii care vor genera valoarea fara prea mari fluctuatii.

Si, evident, oamenii valorosi te fac sa scoti ceva bani din buzunar, se "ingrijesc" cu anumite investitii banesti, insa iti aduc profituri in mod garantat! Cat timp sunt in portofoliul tau, genereaza pentru tine mai mult decat ar putea sa o faca sute de lingouri de aur din Austria!

Sa aveti succes si cele mai inspirate investitii!



Tags: afacerioameniinvestitiiinvestitii in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

Cum sa faci oamenii sa vrea ceea ce ai

de Dan Iacobescu
06 Apr 2016
Foarte multe afaceri sunt prezente acum pe retelele de socializare si nu doar pentru imagine sau trafic ci chiar pentru a vinde. Chiar zilele trecute...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]