Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modalitati usoare de a gandi pozitiv si de a-ti dezvolta afacerea

de Ana Steinberg 06 Dec. 2010 3823
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Am facut o multime de lucruri in ultimii ani pentru a creste si a-mi extinde afacerea: am muncit pentru viata pe care mi-o doresc, am definit clientii ideali si am avut grija de sanatatea mea mentala si fizica. O parte din ingrijirea sanatatii mentale a inclus adoptarea gandirii pozitive, iar diferenta a fost uriasa.



Iata patru lucruri pe care le-am facut pentru a-mi pastra mintea si gandirea pozitiva. 

Gandirea pozitiva mi-a limpezit creierul si mi-a permis sa ma concentrez mai bine asupra afacerii. Iti prezint cele patru lucuri pe care le-am facut pentru a crea o sursa constanta de energie pozitiva.

1. Fara stiri!
Prima mea regula a fost sa nu ma uita la stiri, sa nu citesc ziare. Asta a insemnat totodata sa nu deschid radioul in masina, sau televizorul acasa – chiar si pentru cateva secunde – pentru ca mereu se intampla sa aud vesti proaste. Este incredibil cum ajung mereu sa aud subiectele de la stiri oricum.

2. Programe pozitive si muzica
M-am asigurat ca am o multime de programe audio si muzica din plin. Asta inseamna orice fel de profesor spiritual, trainer, lider sau autor in care te regasesti. Cumpara cartile lor audio sau seminarii si pune-le pe iPod sau pe calculator; le poti asculta si in masina. Muzica pozitiva este de asemenea buna.

Imi place muzica ce contine afirmatii amuzante sau care te duc cu gandul la libertate totala. Toti avem muzica buna care ne da o stare de bine – asa ca foloseste orice functioneaza la tine.

3. Oameni pozitivi
M-am decis ca imi doresc sa am in jurul meu doar oameni fericiti. Asta a insemnat sa nu mai ies cu unii prieteni sau membri ai familiei. Am muncit din greu ca sa evit vampirii energiei – acei oameni care sunt atat de negativi, incat iti seaca toata puterea din tine. Sa fiu sincer, pentru o vreme m-am inchis intr-o carapace. Am avut nevoie sa ma reintalnesc cu familia si cu mine si sa fiu foarte hotarat cu cine imi voi petrece timpul. De asemenea, am participat la conferinte si seminarii pozitive.

Daca aceste lucruri nu functioneaza pentru tine, gaseste ceva legat de un hobby. De exemplu, daca iti place geologia sau este colectionar de timbre – sau orice altceva ce simti ca iti da energie – implica-te in astfel de medii.

4. Conectarea cu comunitatea
M-am asigurat ca sunt conectat la comunitate. Asta inseamna mult, pentru ca avem tendinta sa ne izolam. In calitate de antreprenori care isi conduc singuri afacerile – cei mai multi dintre noi de acasa – ne putem izola foarte usor. Gaseste grupuri de oameni care au aceleasi interese, precum cluburile literare, sportive sau activitatile voluntare, si mergi acolo regulat. 

Avand grija de sanatatea fizica si mental – si pastrand mintea pozitiva – este o modalitate excelenta de a te mentine in joc. Vei fi uimit de motivarea noua pe care o vei avea pentru lucruri care nu te pasioneaza cu adevarat, dar care te ajuta sa iti dezvolti afacerea.

Muncind astfel, vei trece cu bine peste telefoanele de afaceri, contabilitate, finante, networking sau orice activitate care este necesara pentru a avea succes, dar la care nu excelezi. Odata ce negativismul a disparut si ai capatat energie pozitiva de partea ta, totul este posibil.

de Ana Steinberg



Tags: viatasanatategandire pozitiva

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Ai o singura viata. Nu trai visul altcuiva!

de Dan Iacobescu
20 Nov 2015
"Trebuie sa traiesti in prezent, sa te arunci in fiecare val si sa gasesti eternitatea in fiecare secunda. Numai neghiobii stau pe insula...

O viata mai buna

de Mihai Balescu
20 Mar 2015
Un unchi al sotiei mele, stabilit de vreo 10 ani in S.U.A., vine in fiecare vara in Romania, sa vada "ce mai e pe-aici", dupa cum marturiseste. Din...

Cea mai importanta lectie pe care o poti invata in viata

de Maria Nicutar
25 Oct 2013
Viata ta nu este cu nimic mai presus de viata mea si de viata celor de langa tine. Nu esti mai presus de nimeni pentru ca ai o masina mai puternica,...

Cum fac bani canadienii? Vand "viata la tara" si le merge fantastic!

de Maria Nicutar
22 Aug 2013
Nu doar canadienii, ci toti cei care au o casuta frumusica, bine aranjata, o curte generoasa, cateva gaini care alearga libere si fac oua bio. Este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]