Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O idee de afacere senzationala - Scoala alternativa pentru copii cu minti deschise!

de Maria Nicutar 03 Iun. 2013 2888
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fii pusti in ziua de azi nu mai este ca pe vremuri. Nu mai joci aceleasi jocuri in spatele blocului cu cei de seama ta. Nu te mai imbraci la fel, nu mai vezi acelasi gen de desene, nu mai ai aceleasi preocupari, nu mai ai aceleasi aspiratii samd. In cateva cuvinte, pustiul de azi este cu totul diferit de cel de acum cativa ani, total diferit.

Si esential de retinut este faptul ca si in prezent, copiii au nevoi care sunt satisfacute intr-o anumita pondere de catre invatatori, profesori si indrumatori si intr-o anumita pondere de catre parintii lor. Dar ce facem cu restul nevoilor pe care toti uita sa le acopere.


Spre exemplu, descoperim din ce in ce mai multi copii care nu inteleg valoarea banilor, copii care nu inteleg ce sunt principiile la care trebuie sa aderam pentru a fi oameni, care sunt regulile de care tinem cont in lume, pentru egalitate de sanse pentru toti, ce este religia si cum arata ea pentru toti semenii samd.

Iata doar cateva aspecte de care prea multi parinti si prea multi invatatori, educatori, uita! Pur si simplu, uitam sau nu credem ca este de datoria noastra sa "predam". Uitam ca inca de sunt mici, copiii nostri ar trebui sa invete ce sunt banii, de unde vin, pe ce se duc, ce se intampla cand nu sunt bani in casa, cum se produc banii si cat de greu, cum se realizeaza un buget lunar si cat de important este sa faci economii!


Mai mult, sa aducem mai aproape de copiii nostri subiecte referitoare la sex, droguri, sport, faima, educatie, diversele religii si culturi din lume, boli si afectiuni samd.

Multi vor spune ca aceste subiecte se discuta si prin casa sau se prind din mers. Dar cum ar fi daca ne-am invata copiii inca de cand sunt mici cu subiecte de care sa nu se loveasca atunci cand cresc.


Cum ar fi daca la varsta de 7 ani ar intelege aspecte pe care altfel poate le-ar cunoaste abia la 14 ani? De ce sa nu le oferim informatiile care sa ii ajute ca la 32 de ani sa nu mai trebuiasca sa locuiasca cu parintii intr-un mic apartament cu 2 camere, sustinuti de acestia si fara nicio orientare de viitor???

Asa ca o idee de afacere incepe sa prinda contur. Putem oferi aceste cursuri oricarui copil doritor sa vada lumea dintr-o perspectiva putin diferita si cu accent pe aspecte extrem de interesante.


Specialistii si profesionistii cu care veti colabora vor arata copiilor lumea asa cum este ea cu adevarat. Veti oferi copiilor o perspectiva noua, unica, din care acestia vor fi nevoiti sa asimileze informatiile de care chiar vor avea nevoie in viitor!

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.sxc.hu





Tags: afaceriafacereidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

Ideea ta de afacere te poate face MILIONAR

de Adina Vasile
22 Apr 2016
Acum ceva timp am vazut la televizor un documentar referitor la istoria Internetului si cum a transformat acesta modul nostru de a face afaceri in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]