Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povesti de adormit copii .. pe bune

de Zenobia Badescu 28 Mar. 2011 5822
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la locul nasterii mele si la povestile copilariei, parca-mi salta si acum inima de bucurie! Cam asa incepe una dintre povestile cu talc ale marelui Ion Creanga. Am scurtat si condensat intentionat lunga si minunata fraza a marelui povestitor pentru a pastra obiectivul expunerii mele.

Ma gandesc, ce bine mi-ar fi prins sa am, in urma cu peste 20 de ani cand imi adormeam pruncul, posibilitatea sa dau un click si povestile sa curga line adormindu-l si pe el si pe mine.



Harap Alb, Amintiti din copilarie, Aleodor Imparat, Greuceanu, Print si cersetor si cate si mai cate povesti minunate, de educat si adormit copiii, pe care nu intotdeauna ai timpul si puterea necesara sa le citesti copilului tau. Mai trebuie sa fi si putin talentat ca sa le poti citi cu intonatie si, credeti-ma, desi cu siguranta multi dintre voi stiu, este aproape imposibil dupa o zi de munca, la serviciu si acasa, sa poti fi povestitorul pe care-l asteapta copilul tau.

De ce va spun toate astea? Tot “umbland” pe Internet am gasit din intamplare un site de povesti ..cu talc. Si mi-a placut foarte. Am poposit acolo si am reascultat pasaje din diverse povesti pe care nu le mai auzisem sau citisem de multi ani. Vocile apartin unor mari actorii ai teatrului romanesc, au coloana sonora, sunt vesele si captivante.

Desigur, acum tehnologia este avansata si sunt nenumarate posibilitatile de a avea povestile, vizuale sau sonore, palpabile sau virtual, permanent la dispozitie. Mai ales ilustratele sunt foarte importante chiar si pentru maturi dar cu atat mai mult pentru copii. Dar site-ul www.povesticutalc.ro mi-a placut in mod deosebit si trebuia sa va povestesc despre el.

Se povesteste acolo ca a luat fiinta in primul rand pentru ca initiatoarea are un baietel si s-a gandit sa adune pentru el o colectie de povestiri cu talc. Stau cuminti acolo, online, o multime de povesti, poezii, ghicitori, fabule si proverbe asteptand sa fie vazute si ascultate. Povestile audio sunt si ele numeroase. Jules Verne, Ion Creanga, Petre Ispirescu, Mark Twain, Karl May sunt doar cativa dintre autorii care pot incanta cu povestile lor copii mai mici sau mai mari. Iar parintele este simtitor degrevat de acest rol. 

Taticul site-ului si al baietelului pentru care s-a nascut acest povestitor virtual doreste sa aduca permanent cate o povestire noua, ideal in fiecare zi. Si, cu timpul, fiecare povestire va avea si o varianta audio pe care o veti putea descarca absolut gratuit si  folosi dupa bunul plac.

In plus, parintii pot comunica si face schimb de povesti sau pot plasa povesti acolo.
 



Tags: povesticreangaamintiri din copilariecopii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri bine coapte, invelite in povesti remarcabile

de Maria Nicutar
28 Apr 2014
Sarbatorile de Paste nu ar putea fi la fel de frumoase fara un produs cunoscut de orice roman, din orice colt al lumii, oriunde s-ar afla. Orice ar...

O lectie importanta pe care oamenii de afaceri trebuie sa o dea copiilor lor!

de Maria Nicutar
25 Sep 2013
Invatam geografie si istorie, matematica si franceza, invatam biologie si arte, cum sa facem o saritura dubla de pe loc si cum sa bagam mingea direct...

O idee de afacere senzationala - Scoala alternativa pentru copii cu minti deschise!

de Maria Nicutar
03 Iun 2013
Sa fii pusti in ziua de azi nu mai este ca pe vremuri. Nu mai joci aceleasi jocuri in spatele blocului cu cei de seama ta. Nu te mai imbraci la fel,...

Trateaza-ti angajatii ca si cum ar fi copii si asa se vor comporta!

de Maria Nicutar
28 Mai 2012
O afacere de succes este si o afacere bine condusa, o afacere cu o echipa de management de invidie. Nu exista afaceri care au ajuns la succes din...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]