Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Top 5 sfaturi pentru managementul afacerii tale!
Afacerile nu se conduc simplu si nu se conduc de la sine. Nu se conduc nici de catre angajatii nostri, fara aport de valoare din partea noastra, fie ca suntem antreprenori sau manageri.
Din pacate, multi cred ca afacerile merg de la sine daca am trasat o directie in care ne dorim ca lucrurile sa mearga si o echipa de profesionisti care sa ne duca intr-acolo. Niciodata nu vom avea cum sa indeplinim planul pe care l-am pus la punct cu atat de multe eforturi pentru ca mediul de afaceri este intr-o continua schimbare.Propriul meu plan de afaceri
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Ce a mers pana azi, maine s-ar putea sa nu mai functioneze iar regulile pe care le credeai universal valabile, functioneaza doar in cazul unora.
Iata 5 sfaturi extrem de valoroase care va vor ajuta sa va gestionati afacerile ca la carte:
1. Invatati din trecut ca sa modelati un viitor cat mai bun in mediul de afaceri si nu numai. Daca nu cunoasteti trecutul, viitorul va fi mereu plin de secrete si surprize.
Asa ca invatati cum au reusit altii sa inceapa afaceri, ce greseli ati comis si ce trebuie sa faceti pentru ca viitorul sa arate cat se poate de bine.
2. Nu va lasati concurenta sa va dicteze urmatorul pas in afaceri. Suntem extrem de tentati sa cercetam fiecare pas pe care competitia il face. Interesant este ca daca actionam astfel, nu vom face decat sa fim mereu cu un pas in spatele lor.
3. Nu va conduceti afacerea "ca in carti". Cu alte cuvinte, nu porniti la drum crezand ca o afacere se poate conduce ca in teorie. Niciodata nu este de ajuns sa cunoasteti teoria fiindca o afacere nu se cladeste doar cu teorie.
Esentiala este practica, experienta. Ea sta la baza unei afaceri cu sanse adevarate de succes. Asa ca inainte sa incepeti o afacere doar cu acele cunostinte castigate in facultate, incercati sa adunati experienta in postura de angajat in industria in cadrul careia doriti sa va consolidati afacerea. Este cea mai puternica forma de invatare activa.
4. Nu va lasati afacerea condusa de amatori pentru ca directia in care o vor duce nu este in niciun caz una prea stralucita. O vorba faimoasa spune ca daca te bagi in troaca, te mananca porcii. Este o regula de care tinem cont atunci cand ne alegem partenerii de afaceri, asociatii, investitorii si angajatii.
5. Nu scapati din ochi marele premiu, viziunea pe care doriti sa o indepliniti. obiectivele pe care vi le-ati impus reprezinta cele mai importante aspecte pe care sa va pastrati privirea, indiferent cat de indepartate par. Nu uitati de ce ati intrat in afaceri de la bun inceput si pentru ce va luptati.
Articole conexe
10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani
de Florin AmarieiIdeea ta de afacere te poate face MILIONAR
de Adina VasileDe ce sa-ti incepi afacerea in perioada studiilor?
de Anca RaileanuCum functioneaza o afacere?
de Anca RaileanuAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit