Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei motive pentru care sa iti dezvolti afacerea cu rabdare

de Andrioae Ruxandra 08 Oct. 2020 6511
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai gasit ideea perfecta de afacere si esti pregatit sa iei fraiele in maini. Aceasta idee reprezinta o pasiune si esti incantat de procesul dezvoltarii afacerii. Odata cu aceasta incantare, unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care trebuie sa le eviti este neglijarea unor parti importante din procesul de start-up din cauza grabei. Noua ta afacere este precum un copil si are nevoie de timp pentru a creste.

 
Iata trei motive pentru care incetinirea procesului de start-up si rabdarea iti pot salva afacerea.
 
Este posibil sa faci o mare greseala
 
Exista cateva lucruri care trebuie sa se intample, de obicei intr-o ordine anume pentru a incepe o afacere de la zero. Poti modifica procesul dezvoltarii afacerii, dar problemele se vor ivi atunci cand vei sari etape pentru a grabi operatiunile.
De exemplu, considera ca, in graba ta pentru a incepe o noua afacere de la zero, hotarasti ca nu ai nevoie de un plan de afaceri. Asadar, sari aceasta etapa. Apoi, intr-o luna sau doua, iti dai seama ca nu stii de ce incepi afacerea sau nu poti gasi finantare. Rabdarea te va ajuta sa iei decizii mai bune si sa le eviti pe cele nepotrivite.
 
Poti pierde o oportunitate
 
Grabind dezvoltarea afacerii te poate costa o multime de oportunitati, in special daca pierzi notiunea timpului. Te poti pregati de ceva ce urmeaza sa se intample peste sase luni sau un an, dar daca ai tendinta sa te concentrezi pe un singur lucru, vei pierde oportunitati importante.
 
Sa presupunem ca esti atat de concentrat pe pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a deschide afacerea, incat ignori tot ceea ce te inconjoara De fapt, lasi totul sa treaca pe langa tine pentru ca esti atat de concentrat pe asta. In timp ce esti setat pe inceputul afacerii, grabindu-te sa atingi obiective, poti rata un e-mail din partea unui fost coleg de clasa care ar vrea sa fiti parteneri la noua afacere. Comparand ideea ta de afacere cu a lui, iti dai seama ca este mai realista si mai plauzibila. Daca ai fi citit acel e-mail, ti-ai fi putut schimba directia inainte sa mergi prea departe cu ideea ta.  Este minunat sa lucrezi pentru a atinge un scop, dar nu poti ignora toate lucrurile care se intampla in jurul tau.
 
Nu stim ce ne rezerva viitorul. In timp ce tu esti sigur ca lucrezi din greu pentru a-ti transforma ideea de afacere in realitate, totul se poate zdruncina in momentul in care iti pui problema daca va functiona sau nu. Nu numai ca vei fi dezamagit, dar viata ta va deveni putin mai vulnerabila si din ce in ce mai putin satisfacatoare. 
 
Poti sari etapa crearii unui plan de urgenta in cazul in care lucrurile nu merg asa cum ai planificat tu. Si acest lucru este periculos. Ideea este ca toti avem nevoie sa gasim fericirea si satisfactia in legatura cu lucrurile care se intampla in prezent. Daca nu te poti bucura pe moment si daca nu inveti pe parcurs pentru construirea unui viitor, poate ar fi cazul sa te razgandesti in legatura cu ceea ce faci si de ce o faci.
 
Inceperea unei afaceri este un eveniment care schimba viata antreprenorului si este de la sine inteles ca iti doresti sa te afunzi cu totul in afacere. Dar incetinirea dezvoltarii afacerii nu iti va distruge planurile, ci le va organiza, pentru ca este nevoie de timp si de rabdare. 
 
Sursa: http://sbinformation.about.com/od/startingabusiness/a/slow-down-the-start-up-process.html
 


Tags: idei de afaceriafaceri la cheieafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

In afaceri nu te juca cu impresia pe care le-o creezi celorlalti

de Idei de afaceri
25 Mar 2016
Impresia pe care o creati este adesea cruciala pentru succesul sau esecul unei afaceri. Iata o poveste care iti va demonstra acest lucru dezvaluind...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]