Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Visul unei pizzerii de vara - Campanie de awareness

de Maria Nicutar 14 Iun. 2011 3593
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Toti vrem pizza. Nimeni nu poate sa spuna ca nu adora pizza in cea mai mare profunzime a sentimentului. Ne place sa o gasim in diverse combinatii, cu ciuperci, cu masline, fara carne, cu salam si neaparat cu rosii, multe rosii. De asemenea, o vrem fierbinte, oricare ar fi scuza celui care ne-o serveste. Nu stim sa o mancam decat cu mana si trebuie sa ne puneti la dispozitie calitate la un pret bun.

Iata deja cateva sfaturi de baza cand va decideti sa va deschideti o pizzeria. Am putea spune ca sunt esentiale si mai avem inca 5 pe masura:

1.    Pizzeriile trebuie deschise in locatii cu trafic important de trecatori. Tineti cont ca va veti baza pe castigurile care revin din partea clientilor ocazionali. Daca oferiti un raport exploziv de calitate-pret, vorba se va duce si veti reusi sa fidelizati clienti si sa castgati in continuu altii noi.

2.    Igiena este vitala. Chiar daca nu preferam scoicile sau carnea de prepelita in apa de trandafiri nu inseamna ca nu tinem la masurile de igiena. Clientii isi doresc locatii care sa sclipeasca de curatenie, ambalaje de pizza care sa ne starneasca apetitul si care sa fie manevrate de personal ingrijit. Nu vrem sa vedem personalul care le prepara, ca isi tine parul desfacut sau ca face si curatenie in pizzerie.

3.    Diversitatea este factorul care va castiga fidelitatea clientilor. Prin punerea la dispozitia lor de variante numeroase sau chiar la alegere, veti reusi sa ii faceti sa revina pentru un nou sortiment. Adaugati in lista de ingrediente produse inedite. Poate nimeni nu a incercat sa adauge o varianta de sos, sau legume precum broccoli, sau sparanghel. Alcatuiti o sedinta de brainstorming si veniti cu idei noi. Niciodata nu vor fi de ajuns.

4.    Preparati sortimente de pizza pentru vegetarieni, pentru cei la dieta, pentru diabetici si pentru cei care doresc sa manance organic. Daca nu va permiteti sa includeti numai produse organice, atunci, macar lasati o oportunitate clientilor de a servi sortimente de pizza bio la cerere. Specializarea pe nisele pe care vi le-am enumerat mai sus sunt extrem de profitabile. Daca va promovati aceste produse veti descoperi o noua piata pe care sa va extindeti. Ganditi-va la numarul de persoane care nu pot consuma pizza din cauza afectiunilor sau preferintelor in materie de ingrediente.

5.    Livrati pizza! Macar in zona in care aveti pizzeria amplasata. Impartiti brosuri in cutiile postale in zona si fiti sigur ca veti primi multe apeluri.




Tags: pizzeriedeschideti o pizzerie

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]