Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti motivezi oamenii sa munceasca mai eficient? Iata solutia!

de Maria Nicutar 29 Mar. 2013 3000
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Motivarea angajatilor cere eforturi mari, uneori prea mari pentru ce posibilitatile noastre. Nu avem destui bani sa le oferim salarii mari, nu avem nici destul timp sa le oferim atentie destula. Nu avem nici destula energie sa tinem sedinte in mod constant si cat de des ar trebui.

Dar, cu toate acestea, avem o solutie care sa ne motiveze angajatii mai mult decat ne imaginam ca se poate si cu eforturi mai mici, ale noastre.

Cu alte cuvinte, va recomandam sa depuneti voi primele eforturi si sa le aratati in mod discret aceasta situatie. Multi angajati nu stiu cat de mult muncesc sefii lor. Au impresia ca acestia se misca mult prin firma, calatoresc prin birouri cu mainile la spate si cu priviri ganditoare si cam atat. Mai dau cateodata cate o idee in stanga si in dreapta, insa nimic notabil.

Aratati-le faptul ca munciti mult si depuneti eforturi substantiale pentru binele intregului departament. Demonstrati-le in mod discret faptul ca nu sunt singurii care muncesc si ca nu sunteti in birou doar de prezenta si ca sa culegeti roadele muncii lor.

Iata solutia pe care numerosi experti in leadership ne-o propun. De ce sa fie aceasta o solutie viabila? Haideti sa intelegem faptul ca un angajat invata extrem de mult de la cei pe care ii admira. Si angajatii invata atunci cand le dam un exemplu pe care sa il urmeze. Si il vor urma daca le place ceea ce vad.

Asa ca oferiti-le un exemplu pe care sa isi doreasca sa il urmeze. Fiti un exemplu pentru ei, pentru fiecare dintre cei care va pot ajuta, prin munca lor, uneori neinsemnata, sa duceti departamentul mai departe cu un pas.

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: motivarea angajatilormotivare angajatiangajati motivati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]