Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri ca sa-ti materializezi ideea de afaceri cu fonduri limitate

de Catalin Chivu 20 Nov. 2014 3765
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ideea de afaceri si planul de executie pe care le aveti nu sunt gandite bine de la bun inceput, nicio cantitate de bani nu se poate transforma intr-un castig.

Aveti o idee buna si foarte putini bani? Nu lasati asta sa va stea in cale! Da, vor fi foarte multe zile lungi cu foarte putin somn sau chiar fara. Da, veti fi foarte stresati. Dar cei care isi doresc acest lucru suficient de mult, il pot realiza.

Aici veti gasi 5 trucuri care v-ar putea ajuta sa va materializati ideea cu fonduri limitate.

1. Nu va ingropati in datorii.
Exista o metoda inteligenta si una sinucigasa pentru a folosi un imprumut la inceputul unei afaceri. Calculatoare noi, mobila pentru birou, telefoane si alte consumabile se pot aduna usor. in loc sa le achizitionati pe toate la inceput si sa va mariti datoriile, puteti folosi veniturile firmei pentru a va finanta cheltuielile. Asa veti elimina stresul si povara unei datorii si astfel sansele sa creati o afacere de succes cresc considerabil.

2. Aveti grija ca politica de incasari sa nu va ingroape.
Daca afacerea voastra este una unde vindeti cu amanuntul, atunci nu se va aplica, dar daca furnizati servicii, cum ar fi consultanta sau produse catre vanzatorii cu amanuntul, atunci trebuie sa va asigurati ca politica de incasari este foarte bine pusa la punct. Puteti supravietui cu plata la 15 sau 30 de zile de la livrare? Nu stabiliti creantele in functie de cum ar vrea clientii vostri, ci in functie de cum va face afacerea sa functioneze cu succes.

3. Construiti capitalul cu forte proprii.
Cand mi-am inceput afacerea lucram 24 din 24, avand grija de toate aspectele, inclusiv marketingul si strategiile de dezvoltare. Toata munca grea si zilele interminabile nu sunt inutile. Construiti un brand si tot efortul pe care il veti depune va creste semnificativ valoarea afacerii, iar acest lucru se va observa atunci cand va veti decide sa vindeti o parte din firma sau sa luati un partener.

4. Profitati de publicitatea si marketingul gratis.
Sunt mai multe metode pentru a crea rumori in  legatura cu afacerea voastra fara a sparge o banca. Retelele sociale reprezinta o metoda perfecta pentru a obtine vizibilitate si de a interactiona cu potentiali clienti. Puteti de asemenea ajunge in presa locala oferindu-va expertiza.

Faceti-va cat mai multe contacte in mass-media si fiti foarte atenti cu cerintele lor. Acest lucru ii poate face sa va promoveze drept o autoritate la nivel local, generand o publicitate generoasa pentru afacerea voastra.

5.  Fiti pregatiti sa dati din coate.
A depune eforturi reprezinta o necesitate, dar atunci cand incepeti o afacere cu un capital minim sau inexistent, trebuie sa fiti pregatiti sa dedicati tot ce aveti ca sa o transformati intr-un succes. Acest lucru ar putea insemna sa trebuiasca sa sunati necunoscuti, sa va ocupati de serviciul clienti, cu facturi si contabilitate si toate celelalte aspecte ce tin de firma. Veti avea multiple sarcini si veti dedica majoritatea timpului si energiei voastre ca sa reusiti.

Nu lasati un capital limitat sa va impiedice sa puneti in practica o idee buna. Poate va intrebati daca va fi dificil si va va pune in situatii stresante. Cu siguranta ca se va intampla acest lucru, dar este latura normala a antreprenoriatului.

Sursa: http://www.entrepreneur.com





Tags: finantarefondurifonduri pentru afaceriafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Surse de finantare: ce sunt si cum le gasesti pe piata romaneasca

de Bianca Tila
28 Mar 2024
Chiar daca esti la inceput de drum sau esti implicat deja intr-un business, trebuie sa stii ca planul afacerii trebuie sustinut financiar, iar...

MIPE contribuie la sprijinirea IMM-urilor prin instrumente de finantare

de Bianca Tila
06 Dec 2022
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene contribuie decisiv la sprijinirea IMM-urilor, avand in vedere ca o pondere de 99% din IMM-urile din...

Finantare de pana la 200.000 lei pentru romanii din diaspora

de Bianca Tila
05 Aug 2022
Prin intermediul programului Start-Up Nation, romanii din diaspora pot obtine finantare de pana la 200.000 lei. Programul aflat la cea de-a treia...

Startup-ul de styling atrage o noua finantare

de Bianca Tila
22 Iun 2022
The Outfit este un startup lansat ca serviciu online de personal styling. Acesta a atras o noua runda de finantari de tip seed, in valoare de 766.000...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]