Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Banca Transilvania investeste in Ebriza, start-up care digitalizeaza administrarea afacerii

de Alina Constantinescu 04 Apr. 2018 2600
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ebriza este unul dintre startup-urile finaliste de la Startup Avalanche, competitia anuala organizata in Cluj-Napoca de Techsylvania si Risky Business. A facut parte din primul program de accelerare al start-up-urilor al Risky Business Cluj. Softul functioneaza deja la peste 100 de comercianti in Romania si in strainatate.

BT Investments este principalul investitor intr-o runda de finantare de 300.000 de euro lansata de Ebriza. BT face aceasta investitie pentru a sustine antreprenorii, care isi pot gestiona mai bine afacerea datorita software-ului dezvoltat de Ebriza. Alaturi de Banca Transilvania investesc si Risky Business, fondul de accelerare clujean, Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants si Dan Isai, fondatorul Salad Box.

 „Suntem bucurosi sa investim in acest start-up, care va ajuta clientii IMM sa isi gestioneze mai bine afacerea. Ca banca a oamenilor intreprinzatori, este esential sa sustinem inovatia si dezvoltarea unui ecosistem de start-up-uri, asa incat sa fie cat mai usor pentru antreprenori sa faca business in tara noastra”, a declarat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Ebriza isi va putea canaliza eforturile spre dezvoltarea propriului marketplace, care va da ocazia oricarui business sa isi conecteze instantaneu softul de vanzare si gestiune cu furnizorii de produse si servicii.

Aceasta runda de investitii evalueaza startup-ul romanesc fondat de Cristian Dinescu si Alexandru Mares la 1,5 milioane de euro la un an dupa prima lor runda de investitii si intrarea in acceleratorul Risky Business, cand Ebriza a fost evaluata la jumatate de milion de euro.

Ebriza transforma total ceea ce inseamna acum casa de marcat, softul de vanzare si gestiune:  acestea vor fi accesate online, non-stop, de pe orice dispozitiv, urmarind in timp real activitatea firmei, a stocurilor si a vanzarilor. De asemenea, Ebriza integreaza afacerile din HORECA, retail sau servicii cu furnizorii lor sau cu prestatorii de servicii, aplicatiile de comenzi sau de rezervari printr-un marketplace deschis oricaror dezvoltatori. 

 “Este o validare fantastica a eforturilor noastre faptul ca Banca Transilvania investeste in Ebriza. Ne dorim sa oferim gratuit comerciantilor softul de vanzare POS - eliberare de bon fiscal - direct pe tableta sau pe telefon cu acces la o imprimanta fiscala wireless si sa ne focusam pe serviciile adiacente din marketplace, comerciantul trebuind sa plateasca doar pentru acestea din urma”, a declarat Cristian Dinescu, co-fondator Ebriza:

Prin aceasta investitie, Grupul BT face inca un pas in ceea ce priveste fintech-urile: in 2017 a intrat in actionariatul Timesafe, dezvoltatorul Pago, aplicatie destinata gestionarii si platii facturilor de utilitati, iar in martie a.c. Banca Transilvania a anuntat colaborarea cu Personetics, lider de piata in solutii bancare cognitive, cu ajutorul caruia va integra inteligenta artificiala in aplicatia BT24 Internet Banking si Mobile Banking, in acest an.

 



Tags: ebrizafinantare afacereinvestitiimarketplacestart-up

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

CE: Investitii majore pentru infrastructura de apa si eficienta energetica

de Bianca Tila
29 Nov 2022
Comisia Europeana a aprobat Programul de Dezvoltare Durabila. Acesta va aduce 3,768 km de conducte noi sau optimizate pentru sistemele de distributie...

Proiecte de investitii: Termenul a fost prelungit pana la 1 octombrie

de Bianca Tila
13 Sep 2022
Perioada de depunere a proiectelor pentru Schema de ajutor a fost prelungita pana la data de 1 octombrie 2022. Obiectivul acestora este de a sprijini...

MAT: Antreprenorii se mai pot inscrie in Programul Start-Up Nation 2022

de Bianca Tila
25 Aug 2022
Antreprenorii interesati de o finantare de pana la 200.000 lei au la dispozitie inca noua zile pentru a se inscrie, exclusiv online, in programul...

OxidOS a finalizat o runda de investitii de 1,2 milioane de euro

de Bianca Tila
16 Aug 2022
Startup-ul romanesc deep-tech pentru industria auto, OxidOS, anunta finalizarea unei prime runde de investitii de tip seed in valoare de 1,2 milioane...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]