Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concurs in care se ofera 10.000 de euro pentru o solutie

de Florin Amariei 05 Feb. 2019 3824
3.42 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii romani pot sa se inscrie intr-o competitie in care se ofera 10.000 de euro ca premiu pentru o solutie.

O competitie romaneasca sustinuta de Samsung ofera un premiu de 10.000 de euro celor care vor oferi o solutie la provocarea Changeneers.
 
Competitia se adreseaza startup-urilor sau antreprenorilor care au un prototip la data finalei, 18 aprilie 2019, si care propun solutii mobile inovatoare la provocari cu care ne confruntam astazi.
 
Dezvoltatorii de solutii tehnologice din domeniul comunitar, social sau al sanatatii sunt invitati sa aplice pana la 8 martie 2019 pentru a castiga premiul cel mare de 10.000 de euro. Solutiile cautate in cadrul competitiei Changeneers trebuie sa implice o tehnologie mobila (pot include si componente non-mobile - software sau hardware), sa aiba un impact pozitiv si sa fie functionale sau in stadiul de concept validat cu clienti sau prototip la 18 aprilie.
 
Finalistii selectati pentru a trece de prima etapa vor participa la un bootcamp de 1 zi, in care se vor pregati pentru pitch-ul din finala, dar si la webinarii de suport care vor urmari progresul pe care il inregistreaza si pentru a oferi recomandari si directii de actiune.
 
Changeneers este programul complex care conecteaza pasionatii de tehnologie si provocarile sociale cu care ne confruntam, prin trei tipuri de oportunitati: makerspace, comunitate si competitie, dezvoltat de Impact Hub Bucharest si Samsung Romania.
 
Prin makerspace, dezvoltatorii de solutii mobile pot testa si valida cu potentiali clienti produsul sau serviciul pe care il creeaza, folosind gratuit echipamente Samsung la Impact Hub Bucharest. Componenta de comunitate adreseaza nevoia de networking, de a descoperi provocari cu care se confrunta diverse organizatii sau de a avea acces la informatii de calitate legate de tehnologiile folosite in diverse industrii. Competitia ofera recunoastere si sustine antreprenorii care folosesc tehnologii mobile pentru a crea o schimbare pozitiva.
 
Anul trecut, la prima editie a competitiei Changeneers s-au inscris 40 de startup-uri. In urma selectiei, 12 s-au calificat la un marketing bootcamp si in finala. Castigatorul marelui premiu a fost Human Link, solutia complexa care ofera conectivitate intre pacientii care sufera de Alzheimer si apartinatori.
 
Cei interesati sa participe se pot inscrie aici: http://changeneers.ro/competitie/
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: changeneerssamsungcompetitieantreprenori10.000 euro

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.42 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

MAT: Antreprenorii se mai pot inscrie in Programul Start-Up Nation 2022

de Bianca Tila
25 Aug 2022
Antreprenorii interesati de o finantare de pana la 200.000 lei au la dispozitie inca noua zile pentru a se inscrie, exclusiv online, in programul...

CNIPMMR: 9 din 10 antreprenori nu si-ar fi deschis o afacere fara Start-Up Nation

de Florin Amariei
15 Mai 2019
Noua din zece antreprenori care au primit finantare prin programul Start-Up Nation 2017 spun ca nu si-ar fi deschis o firma daca nu ar fi beneficiat...

Antreprenori de top din toata lumea se intalnesc la GES 2019

de Florin Amariei
11 Feb 2019
GES 2019 a deschis procedura de aplicare pentru cei interesati de participarea la evenimentul sustinut de Statele Unite ale Americii si Olanda....

SMART Start-up: antreprenoriat inovativ si sustenabil in regiunea Sud Muntenia

de Idei de afaceri
06 Feb 2018
Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu OTP Consulting Romania S.R.L. si Camera de Comert si Industrie Prahova anunta lansarea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]