Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti obtine 20.000 de euro pentru ideea ta de afacere

de Florin Amariei 06 Mar. 2020 3872
5 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se lanseaza o noua competitie prin care antreprenorii tineri pot obtine 20.000 de euro pentru ideea ta de afacere. Programul se adreseaza celor care vor sa intre in mediul antreprenorial si sunt cateva etape importante de parcurs.

In perioada martie-mai echipa Future Makers ca parcurge traseul a aproximativ 25 de orase pentru a gasi cei mai doritori oameni de a se lansa in lumea afacerilor. Pentru etapa finala vor fi selectate 50 de echipe care vor beneficia de mentorat si acces la conexiuni internationale. Cei mai buni vor primi premii in valoare de 20.000 de euro.
 
Future Makers va angrena peste 2.000 de tineri (minim 18 - maxim 29 de ani) din Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Bacau, Roman, Targoviste, Pitesti, Alba Iulia, Targu Mures, Constanta, Brasov, Targu Jiu, Slatina, Baia Mare, Galati, Nasaud, Suceava, Ramnicu Valcea si alte centre universitare, in ateliere de antreprenoriat unde vor discuta despre trenduri de viitor si vor genera idei de business sustenabile. 
 
Primul atelier va avea loc la Oradea, pe 6 martie, iar primul din Bucuresti pe 9 martie.
 
Timp de 4 luni echipa Social Innovation Solutions sprijina in programul de incubare 50 de echipe finaliste pentru a le ajuta sa treaca de la stadiul de idee la stadiul de business, alaturi de 50 de mentori. 
 
Incubatorul Future Makers ofera experiente de invatare personalizata ce include un Bootcamp de 3 zile, mentorat si peste 15 ateliere sustinute de experti si antreprenori de succes. 
 
La finalul competitiei, echipele isi vor prezenta ideile in fata juriului in cadrul Future Summit pentru premii in valoare de 20.000 de euro si zeci de ore de consultanta de business, fiscala si juridica.
 
"Proiectul a pornit de la nevoia de a aduce in Romania conversatia globala despre a patra revolutie industriala si schimbarile sociale generate de aceasta. Stim ca o mare parte dintre meseriile actuale probabil vor disparea, dar credem ca tinerii sunt in pozitia de a construi viitorul si vrem sa-i ajutam.
 
Alaturi de partenerii nostri am reusit in ultimii 2 ani sa dezvoltam ateliere de invatare si crestere pentru 100 de echipe de tineri, multe dintre ele reusind deja sa dezvolte afaceri sustenabile cum ar fi EcoTree, Exposure VR, Aventurile lui Tzitzi-Poc, I’m Fine, Veltra Bikes, Auttie sau Re-cycled", spune Ciprian Stanescu, co-Fondator Social Innovation Solutions.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: euro pentru afacerebani pentru afaceriffinantare incepere afacerefuture makers

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]