Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti pasionat de jocuri video? Obtine bani pentru propriul tau joc!

de Florin Amariei 06 Dec. 2018 3676
4.1 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Peste 30 de milioane de dolari sunt pusi la bataie pentru cei interesati sa isi dezvolte propriul joc video sau sa aduca o noua idee interesanta in lumea gaming-ului.

Play Ventures a lansat un fond de investitii de peste 30 de milioane de dolari pentru firme care vor sa faca parte din industria jocurilor video. Banii sunt destinati atat companiilor care produc jocuri, dar si celor care ofera diferite servicii creatorilor din industrie. 
 
Scopul fondului de investitii este sa gaseasca cei mai pasionati dezvoltatori de jocuri video si sa se alature acestora la inceput de drum. Nu conteaza daca e vorba despre PC, consola sau telefon. Oricine are o idee de afacere buna in domeniu poate primi finantarea necesara pentru a-si lansa produsul. 
 
"Tot ce investim va fi in gaming. Asta include jocurile pentru mobil si PC, streaming, marketing, achizitii de utilizatori, date si studiouri de jocuri", a declarat partenerul fondator al Play Ventures, Harri Manninen.
 
Reprezentantii Play Ventures spera sa faca intre sase si opt investitii pe an, ceea ce ar putea transforma firma intr-unul dintre cei mai activi investitori in aceasta industrie.
 
Manninen a fondat anterior startup-ul de gaming Rocket Pack, care a fost achizitionat de Disney in 2011. El este, de asemenea, cofondatorul platformei pentru influenceri din industria jocurilor - Shark Punch (Matchmade).
 
Ventures Play va viza investitii in jurul valorii de 500.000 de dolari. Fondul a investit deja in trei companii si potrivit reprezentantilor, urmeaza alte investitii in urmatoarele luni.
 
Manninen a spus ca ii place ideea unui startup care sa combine jocurile cu altceva, cum ar fi inteligenta artificiala sau alte tehnologii. Totusi, el a mentionat ca este precaut in cazul anumitor tehnologii noi pe piata, precum criptomonedele in jocuri.
 
"Ori de cate ori apare ceva nou, se tinde sa se supra-investeasca in acel lucru (...) Gamingul este o industrie globala. Nu trebuie sa fii in Silicon Valley. Privind doar la jocurile de top, observi ca echipele vin in diferite forme si in toata lumea. De aceea, scopul nostru este sa investim  global", a adaugat reprezentantul fondului de investitii. 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: ventures playfond de investitiijocuri videogaming30 milioane dolari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 10 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]