Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Finantare de 50.000 de euro pentru afacerile inovatoare

de Florin Amariei 09 Mai. 2018 3408
3.33 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O competitie lansata la nivelul Uniunii Europene pentru afacerile care dezvolta proiecte tehnologice in domeniul sanatatii, infrastructurii sau financiar va acorda 25 de premii a cate 50.000 de euro.

Inscrierile se pot face pana la data de 14 iunie. 
 
EIT Digital Challenge a deschis incrierile pentru o competitie unde firmele pot optine finantari de 50.000 euro cu ajutorul carora sa isi extinda afacerea, daca dezvolta proiecte digitale  inovatoare pentru diferite domenii - sanatate infrastructura, financiar, smart city si industrii digitale.
 
Se pot inscrie firmele europene (din UE) care au demonstrat o crestere accelerata in ulimii ani de activitate, sunt pe piata de mai putin de 10 ani, au venituri anuale de peste 300.000 euro si au obtinut de-a lungul timpului finantari totale de 2 milioane euro.
 
EIT Digital Challenge este o competitie internationala de prezentari (pitching) care se adreseaza firmelor deep tech care vor sa se extinda, au experienta pe zona de cercetare si creeaza produse tehnologice unice si inovatoare.
 
25 de astfel de firme vor fi selectate sa isi prezinte produsele si serviciile in fata unui juriu international format din companii si investitori, in finala ce va avea loc in Octombrie. Prezentarile trebuie sustinute in limba engleza.
 
Doua dintre cele mai bune echipe din fiecare categorie vor putea intra in programul de accelerare de 12 luni la EIT Digital Accelerator, unde vor fi ajutate sa-si scaleze business-ul.
 
Dincolo de participarea la acceleratorul de afaceri, premiul 1 de la fiecare categorie va primi cate un premiu in bani in valoare de 50.000 de euro.
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: finantare afacerieit digital challenge

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]