Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firmele IT romanesti pot obtine finantare din Dubai

de Ideideafaceri.ro 08 Aug. 2018 3808
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dubai Future Accelerators este un program de finantare sustinut de 12 parteneri guvernamentali din Dubai, dintre care amintim Politia, Autoritatea de Transport si Drumuri, Autoritatea pentru Apa si Electricitate si compania de transport aerian Emirates.

Finalistii vor beneficia de un program de 9 saptamani care va include sesiuni de mentorat, colaborarea cu organizatii publice si private de nivel inalt. Castigatorii competitiei vor primi la final sprijin pentru implementarea proiectelor. 
 
Important! Termenul limita este 12 august, iar aplicatiile pot fi depuse AICI!
 
Cei interesati din Romania sunt invitati sa se alature acestei competitii de idei si sa concureze cu alti actori internationali pana duminica.
 
Cei selectati vor intra intr-un proces prin care vor afla mai multe detalii direct de la partenerii institutionali, vor dezbate pe marginea solutiei propuse, vor defini si vor prezenta proiectul in fata factorilor relevanti de decizie, vor dezvolta proiectul intr-o forma finala in urma feedback-ului primit din partea entitatilor guvernamentale, iar castigatorii vor semna intelegeri contractuale care le vor oferi capacitatea concreta de implementare.
 
Bogdan Savonea este un tanar antreprenor roman si castigatorul editiei din 2017 a competitiei internationale Techstars desfasurate la Dubai. El lucreaza in Aria 2071 de aproximativ 6 luni pentru a-si dezvolta planul afacerii premiate - TPS Engage – o idee care isi propune sa democratizeze utilizarea panourilor publicitare digitale din intrega lume.
 
„Simplul fapt de a fi prezent in Aria 2071 da posibilitatea unui start-up de a se conecta pe loc cu entitati publice si private de top. Acest lucru este esential pentru scurtarea etapei de „rollout” pentru un start-up. Multiculturalitatea mediului este extraordinara pentru a-ti testa ideea din cat mai multe unghiuri, oferindu-ti, in acelasi timp, si sprijin 100% pentru a o dezvolta. Este, de asemenea, un loc foarte bun pentru afaceri pentru ca ai la indemana aceste contacte de top si poti ajunge sa semnezi un contract dupa o discutie la cafea in care descoperi ca ideea ta se potriveste perfect cu nevoia unei companii cu care te-ai intersectat acolo. Nu in ultimul rand, ai acces direct la know-how-ul marilor corporatii precum EY, Microsoft, IBM etc., ei fiind colegii care impart acelasi spatiu cu tine. Mediul de lucru, comunitatea si perspectiva de acolo sunt lucruri de nepretuit care m-au ajutat sa imi definesc modelul de dezvoltare pentru TPS Engage, pe langa sprijinul financiar concret care mi-a fost de un ajutor imediat. Intreaga experienta este una care iti schimba viata si iti formeaza mintea pentru viitor si o recomand cu toata increderea oricarui start-up sau proiect antreprenorial care vrea sa accepte provocarea!” spune Bogdan Savonea, CEO & co-fondator TPS Engage.
 
Pentru cei selectati in urma evaluarii propunerilor trimise, toate cheltuielile legate de transport si cazare pe perioada celor 9 saptamani de incubare vor fi suportate integral de catre organizator.
 


Tags: finantaredubaidubai future accelerators

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Surse de finantare: ce sunt si cum le gasesti pe piata romaneasca

de Bianca Tila
06 Sep 2023
Chiar daca esti la inceput de drum sau esti implicat deja intr-un business, trebuie sa stii ca planul afacerii trebuie sustinut financiar, iar...

MIPE contribuie la sprijinirea IMM-urilor prin instrumente de finantare

de Bianca Tila
06 Dec 2022
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene contribuie decisiv la sprijinirea IMM-urilor, avand in vedere ca o pondere de 99% din IMM-urile din...

Finantare de pana la 200.000 lei pentru romanii din diaspora

de Bianca Tila
05 Aug 2022
Prin intermediul programului Start-Up Nation, romanii din diaspora pot obtine finantare de pana la 200.000 lei. Programul aflat la cea de-a treia...

Startup-ul de styling atrage o noua finantare

de Bianca Tila
22 Iun 2022
The Outfit este un startup lansat ca serviciu online de personal styling. Acesta a atras o noua runda de finantari de tip seed, in valoare de 766.000...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]