Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

How to Web lanseaza programul de pre-accelerare pentru startup-urile din Europa Centrala si de Est

de Adela Simonescu 05 Mai. 2014 2230
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

How to Web lanseaza MVP Academy, program de pre-accelerare care se adreseaza startup-urilor din Europa Centrala si de Est, noteaza Adevarul.ro.

MVP Academy se adreseaza antreprenorilor din regiune in vederea facilitarii dezvoltarii de noi produse de succes la scara globala.

Mai mult, mentionam faptul ca How to Web MVP Academy se va desfasura in perioada 2 iunie - 22 iulie, la TechHub Bucuresti, reunind 14 echipe din regiune.

Echipele finalistew vor beneficia de spatiu de co-working, mentorat, acces la comunitatea tech la nivel international si conexiuni cu investitori de tip angel, programele de accelerare si fonduri de investitii early stage.

MVP Academy se adreseaza startup-urilor din domeniul tehnologiei, cu mai putin de doi ani de activitate.

O alta conditie ce trebuie indeplinita de echipele sau persoanele care se vor inscrie in cadrul MVP Academy, este obligatia de a fi dezvoltat cel putin un prototip functional al produsului.

De asemenea, echipele sau persoanele inscrise trebuie sa nu fi obtinut pana in momentul inscrierii finantari mai mari de 50.000 de euro si nu au mai participat la alte programe de finantare.

Sursa mentioneaza faptul ca produsele dezvoltate trebuie sa tina de domeniile urmatoare: software, hardware, internet of things, mobile, robotica, biotech, medtech sau ecommerce.

Printre mentorii la care vor avea acces persoanele sau echipele participante se numara Jon Bradford (Managing Director, Techstars), Florin Talpes (Co-fondator si CEO, Bitdefender), Cosmin Ochisor (Business Development Manager, hub:raum), Gabriel Coarna (Architect, Evernote Clearly), Adrian Gheara (Co-fondator NeobyteSolutions, business angel si advisor pentru mai multe startup-uri), Bobby Voicu si Cristi Badea (Co-Fondatori Mavenhut si absolventi ai programului de accelerare Startup Bootcamp) sau Daniela Neumann (Scrum Master/Change Management idealo internet GmbH).

Inscrierile se efectueaza online la www.mvpacademy.ro, pana pe data de 17 mai iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 23 mai.


sursa foto: www.mvpacademy.co



Tags: how to webmvp academyaccelerator startupstartupafaceri tehnologie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Startup-ul de styling atrage o noua finantare

de Bianca Tila
22 Iun 2022
The Outfit este un startup lansat ca serviciu online de personal styling. Acesta a atras o noua runda de finantari de tip seed, in valoare de 766.000...

Startupperul Anului sau cum sa castigi 25000 de euro pentru ideea ta

de Florin Amariei
10 Oct 2018
Competitia Startupperul Anului a fost lansata miercuri oficial in Romania. Afla si tu cum poti obtine 25000 de euro pentru o idee. Compania Total...

StartUp Nation 2018 incepe la toamna

de Florin Amariei
27 Iul 2018
Programul StartUp Nation 2018 va incepe la toamna, conform declaratiilor ministrului pentru Mediu de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Ministrul...

Startup Activator - poti obtine pana la 160.000 lei nerambursabili

de Florin Amariei
29 Mai 2018
Intre 300 si 500 de persoane care vor sa inceapa ori sa dezvolte o afacere in judetele regiunii Nord-Est pot participa la cursuri de antreprenoriat...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]