Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri romanesti acceptate in Spherik

de Ideideafaceri.ro 13 Aug. 2018 3868
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Patru idei de afaceri romanesti au reusit sa obtina finantare in cadrul programului Spherik, sustinut de KPMG Romania.

Peste 100 de startupuri au aplicat in prima faza a acceleratirului KPMG Startup Grow Pad, lansat de KPMG Romania in parteneriat cu Spherik Accelerator, la inceputul lunii mai 2018. In urma procesului de selectie, 4 startupuri au trecut de etapa de interviu si vor incepe etapa de accelerare, care se va incheia la sfarsitul acestui an:
 
1. NiftyLAS sustine companiile prin automatizarea activitatilor administrative din departamentul de training si ofera unelte prin care echipa sa mentina controlul asupra bugetului si sa planifice cursurile cat mai eficient, pe tot parcursul anului. Echipele care se ocupa de organizarea sesiunilor de training in cadrul companiilor mari utilizeaza in continuare solutii de email, Excel, calendare si, uneori, notite pe hartie pentru a-si indeplini munca. Nifty reprezinta alternativa simpla si eficienta pentru reformarea acestui mod de lucru.

2. iFactor este prima piata de tranzactionare online a facturilor la termen din Romania. Aici, orice IMM activ, indiferent de marime, are posibilitatea sa transforme facturile emise de catre clientii sai, cu termene de plata de pana la 180 de zile, in numerar, in doar 2 zile.

3. Jobful este o platforma inovativa dedicata tinerilor profesionisti din Romania, care schimba modul in care acestia sunt recrutati. Jobful creeaza o experienta de joc pentru candidati, in care acestia sunt evaluati pe baza diferitelor abilitati cheie, prin intermediul unor misiuni. Platforma ajuta recrutorii sa gaseasca imediat candidatii relevanti pentru rolurile disponibile si sa valideze interesul acestora in mai putin de 48 de ore.

4. Box2m este o solutie axata pe design si dezvoltare inovativa de dispozitive IoT si software specializat pentru monitorizare, masurare, control si automatizare industriala. Ca model de business, BOX2M se adreseaza corporatiilor si administratiei publice si ofera solutii pentru verticalele de energie, telecomunicatii, utilitati si infrastructuri critice, lucrand cu operatorii de infrastructura, furnizorii de servicii si integratorii de sistem.  
 
Fiecare startup beneficiaza de un sprijin personalizat in baza obiectivelor de dezvoltare agreate. Astfel, acestea vor avea acces la experti care ii vor ajuta sa planifice urmatorii pasi pentru a-si dezvolta afacerile, inclusiv asistenta in a identifica potentiali clienti sau pentru a obtine finantare.
 
Daca si tu esti interesat sa aplici, atunci ar fi bine sa stii ca inca se poate aplica pentru a obtie finantare. Pentru a ajunge pe site-ul programului, click AICI!


Tags: idei de afaceri romanestifinantare start upbani pentru afacerikpmg romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bani pentru afaceri prin Programul COMERT si SERVICII

de Florin Amariei
11 Dec 2018
Programul de finantare a afacerilor COMERT si SERVICII ofera finantare nerambursabila afacerilor mici si mijlocii. Iata toate detaliile pe care...

Bani pentru afacerile femeilor manager

de Idei de afaceri
10 Iun 2016
Programul Femeia Manager - Program national multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si...

Bani pentru afaceri prin Programul SRL-D 2016. A fost a publicata propunerea de implementare a procedurii

de Idei de afaceri
23 Mar 2016
Programul SRL-D 2016 este unul foarte asteptat de intreprinzatorii care doresc demararea unor afaceri mici. Directia Politici Antreprenoriale, din...

Bani pentru afaceri. 7 programe de finantare pentru IMM-uri au primit 10 milioane de lei pentru lansare

de Idei de afaceri
20 Mar 2015
Pentru lansarea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat, programe dedicate sectorului intreprinderilor mici si mijlocii,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]