Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IT&C - finantare pentru start-up!

de Julian Manescu 06 Mar. 2014 2836
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa infiintezi o companie care sa activeze in domeniul IT&C? Ai o idee stralucita pentru un business nou? Crezi ca ai tot ce-ti trebuie pentru ca aceasta idee sa straluceasca? Ai nevoie de consiliere si chiar de finantare? 80.000 de euro pot fi ai tai!

Se intampla in cadrul programului “Hub:raum Warp – turbo accelerator”. Aflata la a doua editie, academia de business gratuita a incubatorului hub:raum este sustinuta de Deutsche Telekom Grup si incurajeaza antreprenorii din domeniul IT. Inscrierile au loc pana pe data de 20 mai 2014 si pot fi facute online pe site-ul www.hubraum.com/apply.

Evenimentul are loc in Cracovia intre 7 si 14 iunie. Daca te numeri printre echipele selectionate, vei avea acces la workshop-uri si cursuri de finantare pentru start-up, dezvoltare concept, modele de business, PR, marketing, legislatie, toate sustinute de antreprenori si experti internationali. In plus, te vei perfectiona pentru a face un pitch cat mai bun si te vei concentra nu doar pe business-ul in sine, ci si pe tehnologia folosita. Iar potul cel mare il reprezinta suma de 80.000 de euro cu care cel mai bun proiect va pleca acasa.

Cu ce te alegi in urma participarii?! Ti se ofera oportunitatea sa muncesti si sa faci schimb de pareri si impresii cu membrii experti ai echipelor. De asemenea, vei fi la un loc cu mentori si antreprenori specializati in domeniu, care au experienta necesara pentru a te consilia.

Termenii si conditiile sunt cat se poate de simple.

De fapt, in afara ideii, existenta echipei, a unui proiect sau prototip, nu ti se mai cere decat inscrierea in program. Mai mult decat atat, pentru cele 8 zile petrecute in Cracovia, ti se vor deconta cheltuielile de calatorie si cazarea. Si asta doar pentru ca incubatorul cauta cele mai bune idei in care sa investeasca.

La prima editie a evenimentului din decembrie 2013 au aplicat peste 150 de companii din Europa Centrala si de Est. 53 de participanti au primit consiliere in finantare, achizitii, management de produs, realizarea pitch-urilor si multe altele. 15 echipe din Polonia, Ungaria, Slovacia, Croatia, Cehia, Romania, Grecia, Muntenegru, Austria si Ucraina au participat la workshop-uri intensive.

3 echipe - Omnipaste din Romania, Touravia.me din Muntenegru si Pocket Collar din Polonia au fost invitate in incubator si au obtinut suma cea mare pentru dezvoltarea proiectului.

Daca ai un proiect interesant si crezi ca te avantajeaza, nu-ti ramane decat sa te inscrii si sa-ti faci bagajele pentru Cracovia (daca vei fi selectionat)!


Tags: it&cfinantarestart-upbusinessconsiliere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Surse de finantare: ce sunt si cum le gasesti pe piata romaneasca

de Bianca Tila
28 Mar 2024
Chiar daca esti la inceput de drum sau esti implicat deja intr-un business, trebuie sa stii ca planul afacerii trebuie sustinut financiar, iar...

MIPE contribuie la sprijinirea IMM-urilor prin instrumente de finantare

de Bianca Tila
06 Dec 2022
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene contribuie decisiv la sprijinirea IMM-urilor, avand in vedere ca o pondere de 99% din IMM-urile din...

MAT: Antreprenorii se mai pot inscrie in Programul Start-Up Nation 2022

de Bianca Tila
25 Aug 2022
Antreprenorii interesati de o finantare de pana la 200.000 lei au la dispozitie inca noua zile pentru a se inscrie, exclusiv online, in programul...

Finantare de pana la 200.000 lei pentru romanii din diaspora

de Bianca Tila
05 Aug 2022
Prin intermediul programului Start-Up Nation, romanii din diaspora pot obtine finantare de pana la 200.000 lei. Programul aflat la cea de-a treia...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]