Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Orban, despre Start-Up Nation 2020: Trebuie sa-l rezolvam. PSD a gandit o pomanageala

de Florin Amariei 03 Feb. 2020 2947
4.93 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, spune despre Start-Up Nation ca a fost "gandit ca o pomanageala de catre PSD" si ca trebuie rezolvat pentru a "duce la dezvoltarea economiei romanesti".

"Nu Start Up Nation pentru pomanageala pe care a gandit-o PSD. Putem lansa Start Up Nation acolo unde exista surse de creativitate, unde exista oameni care au capacitatea sa faca performanta, Start Up Nation in domeniul IT, cercetarii, studentilor si toate domeniile care pot sa ne aduca cu adevarat ridicarea economiei romanesti", a declarat Orban.
 
El a spus Romania ar trebui sa se imprumute pentru proiecte de dezvoltare, ca sa asigure cofinantari pentru proiecte finantate de Uniunea Europeana, si nu pentru subventii, ajutoare sociale si "salarii umflate cu pompa, care sunt platite unor oameni care nu merita".
 
"De sapte ani de zile, administratia, din pacate, in special locurile manageriale, au fost populate cu oameni care nu vor sa asculte de ministri, care aleg calea cea mai usoara, adica sa nu faca nimic, care incearca sa impacheteze orice decident politic spunandu-le ca nu se poate si inventand tot felul de pretexte ca sa impiedice punerea in practica a programelor. Vom curata administratia", a avertizat Ludovic Orban.
 
Premierul a spus ca lucreaza impreuna cu ministrii 14 - 16 ore pe zi pentru a gasi solutii pentru "nenorocirile lasate" de PSD.

Ramane de vazut care va fi forma finala si, mai ales, punctajul pentru noua editia a programului.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: start-up nation 2020ludovic orbanpomanageala psd

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.93 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]