Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premii de 20.000 de euro pentru romanii din Spania intr-un program de antreprenoriat

de Alina Constantinescu 15 Iul. 2016 2502
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Premii in valoare totala de 20.000 de euro au fost acordate romanilor din Spania intr-un program de antreprenoriat.

Uniunea Muncitorilor Romani, alaturi de Ziarul El Rumano si Radio Romanul (107,7 FM, Spania) a lansat la inceputul acestui an 'Programul de dezvoltare a antreprenoriatului romanesc in sprijinul initierii unei afaceri sau dezvoltarii unei afaceri existente'.

Programul de antreprenoriat, desfasurat pe parcursul mai multor luni, a urmarit colectarea unor idei si planuri de afaceri care se pot implementa si transforma in afaceri reale, ducand, in primul rand, la dezvoltarea mediului de afaceri in randul comunitatii romanesti din Spania. De asemenea, programul este destinat si pentru dezvoltarea unor afaceri existente pe piata de profil.

'Prin acest program antreprenorial se doreste promovarea spiritului antreprenorial, crearea de noi locuri de munca, educarea spiritului antreprenorial romanesc, dezvoltarea mediului de afaceri in randul comunitatii romanesti din Spania, cresterea competitivitatii, crearea unor programe de consultanta si finantare pentru afacerile romanesti', a declarat Presedintele Uniunii Muncitorilor Romani din Spania.

Dupa multe sesiuni de lucru si diverse analize, s-a ajuns in etapa finala in care s-a decis care sunt cele mai bune proiecte-planuri de afacere din cele depuse in acest program.

Astfel, cele mai bune 3 proiecte-planuri de afacere premiate sunt:

LOCUL I:

T.D.S. Triple Distribution System a castigat MARELE PREMIU in valoare de 15.000 euro in promovare.

LOCUL II:

EsRoConsult a castigat premiul de 3.000 euro in promovare.

LOCUL III:

Diverland Elly a castigat premiul de 2.000 euro in promovare.

In timpul programului, participantii au beneficiat de formare, motivare, consiliere, antrenare pentru a gasi solutii de beneficiu maxim pentru planul de afacere propus, avand in vedere educarea spiritului antreprenorial romanesc, alaturi de sansa ca planul lor de afacere sa fie premiat si chiar mai mult sa castige marele premiu de 15.000 euro.

Marele premiu asigura accesul la servicii complete de promovare, la o planificare a bugetului de promovare dupa bunul plac, fara grija costurilor de promovare, cu acces la mai multe canale de promovare in acelasi timp.

'Aceasta prima editie s-a dovedit de un real succes si se doreste, pe viitor, continuarea acestui program, de-a lungul mai multor editii, in interesul direct al comunitatii romanesti din Spania. Dorim pe aceasta cale sa ii felicitam pe toti participantii care s-au inscris la acest program si pe finalistii castigatori ai locurilor I, II si III. Avem increderea ca romanii din Spania vor fi tot mai interesati de aceste programe antreprenoriale concepute si lansate in folosul lor si ii invitam sa participe la viitoarele editii', a declarat Presedintele Uniunii Muncitorilor Romani din Spania.

Acest program este initiat si sustinut de Asociatia Uniunea Muncitorilor Romani, Ziarul El Rumano si Radio Romanul.


Tags: afacereantreprenoriatplanuri de afacerifinantare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Surse de finantare: ce sunt si cum le gasesti pe piata romaneasca

de Bianca Tila
28 Mar 2024
Chiar daca esti la inceput de drum sau esti implicat deja intr-un business, trebuie sa stii ca planul afacerii trebuie sustinut financiar, iar...

MIPE contribuie la sprijinirea IMM-urilor prin instrumente de finantare

de Bianca Tila
06 Dec 2022
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene contribuie decisiv la sprijinirea IMM-urilor, avand in vedere ca o pondere de 99% din IMM-urile din...

Finantare de pana la 200.000 lei pentru romanii din diaspora

de Bianca Tila
05 Aug 2022
Prin intermediul programului Start-Up Nation, romanii din diaspora pot obtine finantare de pana la 200.000 lei. Programul aflat la cea de-a treia...

Startup-ul de styling atrage o noua finantare

de Bianca Tila
22 Iun 2022
The Outfit este un startup lansat ca serviciu online de personal styling. Acesta a atras o noua runda de finantari de tip seed, in valoare de 766.000...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]