Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul PayPal de creditare pentru afaceri mici se extinde

de Alexandra Popescu 01 Aug. 2014 3609
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

PayPal, cea mai mare companie de procesare a platilor online la nivel global, a anuntat ca programul liniei de credit Bill Me Later va fi numit acum PayPal Credit. In plus, compania a declarat ca va continua sa isi extinda Working Capital, programul de imprumuturi pentru afacerile mici, care a fost lansat in luna septembrie a anului 2013.

 
Pana in prezent, mai mult de 20.000 de afaceri au imprumutat peste 150 de milioane de dolari prin acest program. Companiile imprumuta peste 1 milion de dolari pe zi prin intermediul Working Capital. Ambele programe se extind pe plan international, iar PayPal Credit va fi disponibil in curand si in Marea Britanie si Germania, iar PayPal Working Capital va fi lansat in Marea Britanie si Australia pana la sfarsitul acestui an.
 
Reprezentantii PayPal vad acest credit ca pe un instrument care ajuta cumparatorii sa plateasca mai convenabil si care ii ajuta sa vanda mai mult. Un proprietar de magazin de biciclete din Austin - Jack&Adam - pe numele sau Jack Murray, spune ca acest credit reprezinta pentru el o modalitate de a-si finanta mai usor elementele mai mari cumparate si de a le comercializa ca atare. Un exemplu este "Pachetul incepatorului", care include o bicicleta, casca, pantofi, costum, pompa si se vinde cu 999 de dolari. 
 
In timp ce PayPal Credit face mai usoara cheltuiala pentru consumatori, programul PayPal Working Capital face mai usoara obtinerea rapida a unui imprumut pentru intreprinderile mici, chiar in cateva minute. Programul este inca in testari. Clientii platesc o taxa fixa, iar creditele nu vor fi rambursate in rate lunare; in schimb PayPal deduce un procentaj, care variaza de la 10% la 30% din vanzarile zilnice ale afacerii. Valoarea maxima a imprumutului a crescut de la 20.000 de dolari la 60.000 de dolari.
 
Un alt comerciant din San Jose, California, Steve Contratto, care vinde electronice noi si second hand prin intermediul eBay si Amazon, a luat trei imprumuturi Working Capital inainte ca programul sa fie lansat. Potrivit acestuia, cu cat plateste mai repede un credit, cu atat ia mai repede altul. In decembrie a luat un imprumut substantial pentru a creste inventarul si a observat o dublare a vanzarilor.
Se pare ca 60% din imprumuturile Working Capital merg catre vanzatori eBay, cum este Contratto, si sunt folosite pentru a creste inventarul, in timp ce alti antreprenori folosesc aceste credite pentru a-si extinde afacerile.
 
Programele de creditare sunt foarte avantajoase pentru antreprenori, deoarece nu trebuie sa se complice cu rate lunare, care pot fi destul de mari, si platesc doar acel procentaj din vanzarile zilnice, ceea ce ii ajuta sa ramana cu bani. 
Speram ca in curand PayPal sa extinda programul si in Romania.
 
Sursa: entreprenur.com
 


Tags: afaceriafaceri micipaypalfinantareprogram finantareinventarebay

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Surse de finantare: ce sunt si cum le gasesti pe piata romaneasca

de Bianca Tila
28 Mar 2024
Chiar daca esti la inceput de drum sau esti implicat deja intr-un business, trebuie sa stii ca planul afacerii trebuie sustinut financiar, iar...

MIPE contribuie la sprijinirea IMM-urilor prin instrumente de finantare

de Bianca Tila
06 Dec 2022
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene contribuie decisiv la sprijinirea IMM-urilor, avand in vedere ca o pondere de 99% din IMM-urile din...

Finantare de pana la 200.000 lei pentru romanii din diaspora

de Bianca Tila
05 Aug 2022
Prin intermediul programului Start-Up Nation, romanii din diaspora pot obtine finantare de pana la 200.000 lei. Programul aflat la cea de-a treia...

Startup-ul de styling atrage o noua finantare

de Bianca Tila
22 Iun 2022
The Outfit este un startup lansat ca serviciu online de personal styling. Acesta a atras o noua runda de finantari de tip seed, in valoare de 766.000...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]