Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Startup-ul de styling atrage o noua finantare

de Bianca Tila 22 Iun. 2022 1578
Startup-ul de styling atrage o noua finantare
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

The Outfit este un startup lansat ca serviciu online de personal styling. Acesta a atras o noua runda de finantari de tip seed, in valoare de 766.000 euro.

The Outfit a reusit sa obtina o noua runda de finantari de la TSG Capital si follow-on de la investitorii existenti (Sergiu Negut, Ilinca Paun, Alexandru Ghita, Andreas Antonopoulos). De asemenea, businessul a primit o listare pe Seedblink, o platforma de investitii in startup-uri tech, cu care a ajuns la suma totala de 1 milion de euro, prima runda de pre-seed de anul trecut fiind inclusa.
 
Businessul a atras 300.000 de euro, in urma cu un an, de la un grup de investitori. Printre acestia se numara si Sergiu Negus, cofondator al FintechOS, care investeste si in prezent in acesta idee de afacere. In grupul de investitori sunt prezenti si Venture Growth Parteners, Alexandru Ghita si Ilinca Paun.
 
Acest business a fost fondat de Horia Stupu, Serban Buliga si Ciprian Dudulea. Pentru accelerarea dezvoltarii sistemelor de recomandare si pentru constituirea echipei a fost nevoie de o investitie majora.
 
Sistemul pe care startup-ul il foloseste presupune completarea unui profil online de catre clienta, raspunzand la cateva intrebari referitoare la corpul, stilul si bugetul preferat. Ulterior, cele ce apeleaza la un astfel de serviciu vor primi cinci articole vestimentare alese de catre unul dintre stilistii The Outfit. Au la dispozitie trei zile sa probeze hainele si sa plateasca doar ce pastreaza, restul returnandu-le gratuit.
 
Inainte de a plati, clientele serviciului vor trece printr-un proces de feedback pentru fiecare item probat. Astfel, algoritmii si stilistii vor putea invata si recomanda produse mai potrivite la urmatoarele comenzi.
 
Platforma a atins venituri de 805.000 euro, livrand aproximativ 16.000 de comenzi in Romania. The Outfit a fost lansat la jumatatea lunii martie 2021.
 
The Outfit
 
The Outfit este un serviciu personal de styling online, destinat femeilor bazat pe stilul, corpul si lifestyle-ul acestora.
 
Startup-ul pune la dispozitie peste 14 stilisti cu idei personalizate pe preferintele clientelor. Fiecare persoana ce apeleaza la aceste servicii primeste indicatii si pana la 15 prodeuse alese de stilist.
 
Acest business vrea sa aduca un nou concept in lumea shoppingului prin expertiza stilistilor vestimentari cu analiza de date. "Am pornit The Outfit cu misiunea de a reinventa experienta de shopping. Vrem sa personalizam modul in care fiecare persoana isi cumpara haine, combinand expertiza stilistilor vestimentari cu analiza de date.
 
In cele din urma, reusim sa livram clientilor, nu doar produse vestimentare potrivite corpului si preferintelor individuale de stil, ci o intreaga experienta de shopping, la ei acasa", potrivit platformei.
 
De asemenea, The Outfit a castigat prin diveristatea produselor si prin modul ingenios de a oferi oricui o parere specializata. "Clientii nostri apreciaza in primul rand diversitatea produselor vestimentare pe care le gasesc in setul lor. Chiar daca atunci cand isi completeaza profilul, majoritatea selecteaza brand-urile preferate si intervalul de pret pentru fiecare categorie de produs, algoritmii nostri recomanda stilistului vestimentar brand-uri similare, acesta reusind sa compuna un set cu produse de la brand-uri noi, pe care de cele mai multe ori, clientii nu le-au incercat niciodata", conform platformei.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: the outfitstartupserviciu online de personal styling

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Startupperul Anului sau cum sa castigi 25000 de euro pentru ideea ta

de Florin Amariei
10 Oct 2018
Competitia Startupperul Anului a fost lansata miercuri oficial in Romania. Afla si tu cum poti obtine 25000 de euro pentru o idee. Compania Total...

StartUp Nation 2018 incepe la toamna

de Florin Amariei
27 Iul 2018
Programul StartUp Nation 2018 va incepe la toamna, conform declaratiilor ministrului pentru Mediu de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Ministrul...

Startup Activator - poti obtine pana la 160.000 lei nerambursabili

de Florin Amariei
29 Mai 2018
Intre 300 si 500 de persoane care vor sa inceapa ori sa dezvolte o afacere in judetele regiunii Nord-Est pot participa la cursuri de antreprenoriat...

Finantare pentru anumite startup-uri - 80 mil. dolari

de Idei de afaceri
23 Dec 2015
Compania americana Slack a anuntat crearea unui fond de investitii de 80 milioane dolari destinate finantarii startup-urilor ale caror produse sunt...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]