Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri la tara, de valorificat in 2013!

de Adela Simonescu 23 Apr. 2013 2702
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Care sunt cele mai profitabile idei de afaceri la tara pentru 2013? Sa investim in plante medicinale sau in arbusti fructiferi? Cultivam legume in sistem ecologic sau ne infiintam o ferma avicola ECO? Optiuni sunt destule, nu asta este problema. Problema este ca doar unele idei de afaceri la tara se vor dovedi a fi profitabile si altele nu. Totul se reduce la modul in care un nivel inalt de cerere se poate intersecta cu un nivel scazut al competitiei.

In mare, aceasta regula ramane de baza pentru succes in mediul de afaceri. Cu toate acestea, nu este singura de care tinem cont. Degeaba descoperim un nivel inalt de cerere pentru catina, un nivel scazut al competitiei in industrie, daca nu oferim productii de calitate si la preturi corect impuse.

Cu alte cuvinte, exista o serie larga de aspecte de care sa tinem cont pentru a aduce idei de afaceri in stadiul de afaceri profitabile.

Iata si 3 idei de afaceri la tara, de valorificat in 2013, impreuna cu ghidurile orientative ce contin informatii si date esentiale pentru un start-up corect si pentru sanse depline de succes in administrarea afacerilor:

1. Propria ta gradina de trandafiri.
In acest caz discutam despre una dintre acele idei de afaceri la tara extrem de inspirate pentru cei ce detin suprafete reduse de teren arabil. Si asta se intampla pentru ca productia se valorifica la preturi extrem de mari si cand ne orientam catre industria farmaceutica, si catre industria cosmetica, alimentara si nu numai.

2. Crescatorie ECO de gaini - Iata una dintre cele mai tari idei de afaceri la tara. Nivelul de cerere pentru oua si carne de gaini ECO este din ce in ce mai mare si preturile sunt si ele unele avantajoase pentru proprietarii fermelor. Extrem de interesant este faptul ca pentru o astfel de afacere, interesul este din ce in ce mai mare, mai ales in randul investitorilor ce detin deja teren la tara.

3. Goji, Aronia si merisoare - Iata 3 arbusti fructiferi ce pot sta la baza unei idei de afaceri la tara, o idee extrem de inspirata pentru 2013. Discutam despre arbusti ce ofera productii intensive de fructe extrem de valoroase pentru producatori. Sunt fructe pe care le gasim la preturi extrem de avantajoase si cu beneficii reale pentru consumatori.


Mult succes si afaceri profitabile!



Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriafaceri la taraafaceri romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Guvernul pregateste noi masuri de sprijin pentru afaceri

15 Mar 2022
Guvernul Romaniei pregateste noi masuri de sprijin pentru afacerile afectate de razboiul din Ucraina. Iata ce se va putea accesa! Guvernul...

Comisia Europeana ofera prin CEI peste 1,7 miliarde de euro afacerilor

de Idei de afaceri
09 Feb 2022
Comisia Europeana pune la bataie peste 1,7 miliarde de euro prin Consiliul European pentru Inovare. Afacerile interesate pot deja aplica....

UE, gata sa concureze cu SUA. Un nou fond se lanseaza pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Feb 2022
Afacerile din Uniunea Europeana vor avea la dispozitie un nou fond din care sa obtina finantari. Blocul comunitar vrea sa imparta succesul tehnologic...

PNRR aduce 2,55 miliarde euro pentru afaceri

de Idei de afaceri
02 Nov 2021
IMM-urile si companiile mari vor putea in curand accesa cele 2,55 miliarde euro disponibile prin PNRR. Banii vor fi disponibili incepand cu 2022....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]