Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 afaceri la cheie pe care sa le ai pe birou in 2014!

de Matei Antonescu 20 Dec. 2013 2935
5.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te grabesti putin, le poti avea cat mai curand pe biroul tau. Sunt afacerile la cheie care prezinta potential urias in 2014 si nu numai. Sunt afaceri de viitor pe care expertii le recomanda celor ce ravnesc la siguranta financiara deplina.

Iata cele 6 afaceri la cheie pe care va recomandam sa le valorificati in 2014:

O afacere pentru gospodine si nu numai: gem, dulceata, muraturi! Daca ai simt de gospodar si daca ai si spirit de antreprenor, atunci afacerea aceasta ti se potriveste perfect. Poti sa incepi deja sa calculezi profitul potential al unei mici fabricute de dulceata, gemuri si muraturi preparate in stil traditional!

Firma de transport si distributie reprezinta o afacere pe care o pornim din pasiune pentru calitatea ireprosabila a serviciilor oferite catre o audienta tinta uriasa cu adevarat. La urma urmei, care afacere nu depinde de serviciile de transport si distributie?

Cultivarea trufelor - o afacere inedita si prospera. Trufele sunt cele mai scumpe ciuperci pe care le putem cultiva si in gradina din spatele casei. Aflati ce sunt trufele, care este istoria lor, la ce preturi se vand si cum se cultiva, cum se recolteaza si care sunt furnizorii de care ai nevoie pentru productii cat mai intensive!

Firma de catering - Cea mai votata afacere a anului. Iata o afacere care le hraneste pe multe alte business-uri: gradinite, after-scholl-uri, pensiuni, spitale si clinici, institutii si companii, firme de organizare de evenimente speciale si nu numai!

Per total, potentialul de profitabilitate este urias. Profitati de nivelul redus al competitiei in cadrul acestei industrii. Aflati cum sa infiintati o firma de catering care sa va aduca profituri mari.

Castiga 17.500 euro/an din propria pensiune turistica! Pensiunea turistica reprezinta o alta afacere pe care expertii ne recomanda sa o incepem in 2014 si nu numai. Turistii romani si cei straini apreciaza peisajele tarii noastre si sunt gata sa aloce bugete solide daca serviciile sunt de calitate.

O afacere de 5 stele - Organizare evenimente speciale! Aflati cum sa incepeti o astfel de afacere direct de la specialistii care au pus cap-la-cap cele mai tari informatii pentru ca demersurile sa fie cat se poate de simple si rezultatele cat se poate de substantiale!


Mult succes si afaceri profitabile!



Tags: afaceriafaceri in 2014afaceri profitabile in 2014afaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Guvernul pregateste noi masuri de sprijin pentru afaceri

15 Mar 2022
Guvernul Romaniei pregateste noi masuri de sprijin pentru afacerile afectate de razboiul din Ucraina. Iata ce se va putea accesa! Guvernul...

Comisia Europeana ofera prin CEI peste 1,7 miliarde de euro afacerilor

de Idei de afaceri
09 Feb 2022
Comisia Europeana pune la bataie peste 1,7 miliarde de euro prin Consiliul European pentru Inovare. Afacerile interesate pot deja aplica....

UE, gata sa concureze cu SUA. Un nou fond se lanseaza pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Feb 2022
Afacerile din Uniunea Europeana vor avea la dispozitie un nou fond din care sa obtina finantari. Blocul comunitar vrea sa imparta succesul tehnologic...

PNRR aduce 2,55 miliarde euro pentru afaceri

de Idei de afaceri
02 Nov 2021
IMM-urile si companiile mari vor putea in curand accesa cele 2,55 miliarde euro disponibile prin PNRR. Banii vor fi disponibili incepand cu 2022....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]