Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu fonduri europene - Cultivarea arbustului care iti aduce profit substantial in 2013!

de Ilinca Dobrescu 21 Ian. 2013 5275
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fondurile europene inca ne atrag interesul si in 2013, mai ales cand avem idei de afaceri viabile si capital banesc insuficient pentru un start-up in forta maxima. Una dintre aceste afaceri ce pot atrage fonduri europene este si cea de cultivare a catinei, un arbust fructifer care ajunge in atentia agricultorilor si viitorilor agricultori de succes!

Fructele de catina sunt esentiale pentru extractul lor valoros. Uleiul de catina fortifica inima, intareste sistemul imunitar, este si un puternic antiinflamator si poate da rezultate exceptionale in cazul multor boli si afectiuni grave. Mai mult, fructele de catina sunt esentiale si pentru faptul ca ne ajuta sa ne sustinem efortul intelectual, performanta sporita, ne stimuleaza creativitatea si este considerat de multi ca fiind un adevarat elixir al fericirii.

Per total, descoperim un arbust fructifer miraculos din toate punctele de vedere, un adevarat sustinator al sanatatii omului. Pentru multi, catina nu este doar o sursa de remedii naturale eficiente, ci si o sursa de bani!

In mod real, catina este unul dintre cei mai faimosi arbusti fructiferi pe care agricultori de talie inalta ii cultiva in Germania, Italia, Suedia, Rusia, China si nu numai. Romanii, alaturi de acesti mari jucatori din intreaga lume, poate intra in competitia pentru profituri uriase.

De ce ar trebui sa investim in catina in 2013, in Romania? In primul rand, trebuie sa tinem cont de faptul ca aceste culturi de catina din Romania au un continut fizico-chimic mai valoros decat culturile din multe alte tari. Acest continut fizico-chimic superior se reflecta si in calitatile energetice si terapeutice pe care le resimt consumatorii.

Mai mult, in Romania exista conditii climatice extrem de prielnice pentru cultivarea catinei. Sa nu neglijam faptul ca discutam despre catina ca despre un arbust rezistent la temperaturi scazute (-40 de grade Celsius), dar care se comporta optim si la temperaturi ridicate (+40 de grade Celsius).

Nu in ultimul rand, cultura de catina este extrem de interesanta si merita investitii banesti substantiale si pentru faptul ca este o cultura eminamente ecologica. In Romania exista conditii optime pentru dezvoltarea unor culturi in sistem ecologic.

Mai multe detalii despre aceasta cultura profitabila puteti descoperi si aici >>> "Catina - fructul magic ce te poate imbogati"!



Tags: catinacultura de catinaafaceri catinacatina romaniacultivarea catinei

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]