Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arborii Paulownia iti pot aduce castiguri de 30.000 de euro/ha din al 3-lea an!

de Ilinca Dobrescu 17 Ian. 2013 4583
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Arborii Paulownia stau la baza unei afaceri cu mare potential de profitabilitate si totul datorita faptului ca discutam despre un tip de lemn de calitate inalta, lemn folosit la construirea iahturilor, avioanelor usoare, instrumentelor muzicale si pieselor scumpe de mobilier sofisticat. Iata doar cateva motive principale care ne pun pe ganduri si ne spun ca este timpul sa incepem investitiile.

Pentru cei interesati sa inteleaga care sunt avantajele principale ale unei astfel de afaceri, este esential sa retinem faptul ca arborii Paulownia detin cea mai rapida crestere din lume: 20 de metri in 3 ani, in conditii de ingrijire corecta. In doar 9 ani, acesti arbori pot atinge inaltimea maxima.

Mai mult, acesti arbori sunt interesati si datorita unui grad ridicat de prelucrabilitate. Cunoscut si sub numele de "aluminiul din lemn", lemnul de Paulownia este cu 30 de procente mai usor decat orice alt lemn de esenta tare. De asemenea, lemnul de Paulownia este unul de granulatie foarte fina si se dovedeste a fi ideal pentru constructia prefabricatelor, paletelor, panourilor de constructie, mobilierului casnic si nu numai.

Un alt avantaj al acestei afaceri este si faptul ca arborii Paulownia se regenereaza rapid, de aici si denumirea de copac al pasarii Phoenix. Cat despre recolte, discutam despre minim 3 si maxim 5 rotatii de crestere a arborilor, fara sa fie nevoie de replantare.

Arborele Paulownia mai are numeroase alte avantaje si toate sunt demn de luat in considerare daca suntem interesati de aceasta oportunitate de afacere. Pentru potentialii investitori intr-o plantatie de Paulownia, ghidul "Cum sa
faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia" contine urmatoarele informatii:


1. Importanta, beneficiile si istoricul plantatiei de Paulownia.
2. Cum alegem si cum pregatim terenul de plantare, cum il intretinem si ce daunatori trebuie sa prevenim si sa combatem.
3. Cum se recolteaza arborii Paulownia.
4. Cum se valorifica produsele rezultate si conexe, cum se proceseaza lemnul, ce produse conexe exista: miere, seminte, puieti, arbusti decorativi si aranjamente florale.
5. Cum se planifica afacerea, care este investitia initiala, ce numar de puieti este necesar pentru infiintarea unei plantatii, ce profituri sunt estimate, ce situatie competitionala exista, care este situatia in cazul fondurilor UE nerambursabile si nu numai.


Iata doar cateva dintre aspectele pe care ghidul "Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia" le puncteaza pentru cei care detin capital de investitii si motivatie sa dea lovitura in acest domeniu incredibil de atractiv.


Mult succes si afaceri profitabile!



Tags: plantatie paulowniaarbori paulowniaafaceri paulowniapuieti paulowniaafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Guvernul pregateste noi masuri de sprijin pentru afaceri

15 Mar 2022
Guvernul Romaniei pregateste noi masuri de sprijin pentru afacerile afectate de razboiul din Ucraina. Iata ce se va putea accesa! Guvernul...

Comisia Europeana ofera prin CEI peste 1,7 miliarde de euro afacerilor

de Idei de afaceri
09 Feb 2022
Comisia Europeana pune la bataie peste 1,7 miliarde de euro prin Consiliul European pentru Inovare. Afacerile interesate pot deja aplica....

UE, gata sa concureze cu SUA. Un nou fond se lanseaza pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Feb 2022
Afacerile din Uniunea Europeana vor avea la dispozitie un nou fond din care sa obtina finantari. Blocul comunitar vrea sa imparta succesul tehnologic...

PNRR aduce 2,55 miliarde euro pentru afaceri

de Idei de afaceri
02 Nov 2021
IMM-urile si companiile mari vor putea in curand accesa cele 2,55 miliarde euro disponibile prin PNRR. Banii vor fi disponibili incepand cu 2022....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]