Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul CAPSULE dedicat dezvoltarii spiritului antreprenorial feminin incepe inscrierile

de Bianca Tila 08 Iun. 2023 120
Programul CAPSULE dedicat dezvoltarii spiritului antreprenorial feminin incepe inscrierile
3.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

CAPSULE este un program european Erasmus+ care isi propune sa sprijine femeile in dezvoltarea spiritului antreprenorial. Acesta are deschisa sesiunea de inscrieri pana la data de 30 august.

Programul vrea sa sprijine tinerele cu varsta intre 18 - 28 de ani pentru a-si dezvolta spiritul antreprenorial. De asemenea, vrea sa ajute la crearea unei comunitati internationale de antreprenorare din Romania, Croatia si Ungaria. 
 
Timp de 18 luni, cele 35 de participante vor parcurge un program intens de educatie, sesiuni de mentorat si coaching, dezvoltare de competente. 
 
Participarea in acest program este gratuita.
 
"Prin dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, femeile devin capabile sa-si asume controlul asupra propriei independente financiare, sa ia decizii, sa-si valorifice potentialul economic, sa se dezvolte profesional si sa-si urmareasca aspiratiile antreprenoriale intr-un mediu care poate fi dominat in mod traditional de barbati.
 
Atunci cand femeile au acces la resurse, instruire si sprijin pentru a-si dezvolta afacerile, ele aduc inovatie, creativitate si noi idei in economie. Aceasta poate duce la crearea de noi locuri de munca, stimularea inovatiei si dezvoltarea comunitatilor. Nu in cele din urma, femeile antreprenoare pot inspira si incuraja alte femei sa-si urmeze visurile si sa-si dezvolte abilitatile antreprenoriale. Acest ciclu de mentorat si inspiratie poate continua sa aduca schimbari pozitive in societate pe termen lung", a declarat Vlad Craioveanu, CEO si cofondator Impact Hub Bucharest.
 
CAPSULE ofera o experienta educationala complexa prin parcurgerea a cinci cursuri online. Acestea vizeaza deprinderea abilitatilor antreprenoriale, de leadership si digitale. Din cele trei tari vor participa 10 femei si vor lua parte la un bootcamp international ce se va desfasura la Bucuresti in 2024.
 
La webinarii poate participa orice tanara femeie interesata de oportunitatea CAPSULE. Primul va avea loc pe data de 22 iunie.
 
In ceea ce priveste inscrierile, acestea se fac prin completarea formularului de pe pagina dedicata.
 
Activitatile desfasurate in timpul programului sunt distribuite pe parcursul a 18 luni si constau atat in intalniri fizice cat si webinarii si evenimente internationale. 
 
Inscrierile sunt deschise timp de trei luni, iar la inceputul lui septembrie vor fi selectate 35 de participante din fiecare tara partenera: Romania, Croatia si Ungaria. Programul se va desfasura intre 15 septembrie 2023 - 14 februarie 2025.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: capsuleerasmusantreprenoare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]