Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A inceput inscrierea pentru microgranturi din fonduri UE

de Florin Amariei 12 Oct. 2020 5280
4.13 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Luni, 12 octombrie 2020, a inceput inscrierea pentru microgranturi din fonduri UE. Formularul electronic a fost activat.

IMM-urile din Romania care doresc microgranturi din fonduri UE pot intra de luni pentru a le obtine. Formularul electronic a fost activat la ora 10.
 
"Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri lanseaza etapa de inscriere in cadrul masurii 'Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile' din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin OUG 130/31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014 - 2020, in contextul crizei provocate de COVID-19. Formularul electronic de inscriere in cadrul masurii va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro incepand de luni, 12 octombrie 2020, ora 10:00", a anuntat Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.
 
Formularul de inscriere va ramane activ pana vineri, 16 octombrie 2020, ora 20:00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de inscriere pana la epuizarea bugetului.

Nu uitati! Obtinerea acestor bani functioneaza pe principiul "primul venit, primul servit"!
 
Secretarul de stat din Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri Liviu Rogojinaru a confirmat joi, la evenimentul "Banking Forum Online", ca programul prin care vor fi acordati 2.000 de euro firmelor ar putea demara luni, la ora 10:00.
 
"Pot sa va spun ca primul program, acela de 2.000 de euro (...) luni la ora 10:00 se deschide catre public, sa inceapa oamenii sa il acceseze. Al doilea program probabil ca saptamana cealalta tot asa, pe 19 octombrie, iar al treilea program mai dureaza trei saptamani, nu ca nu vrem sa-l deschidem, dar tine strict de posibilitate tehnica. STS-ul, caruia vreau sa-i multumesc pe aceasta cale, munceste 16 ore pe zi, fara sambata, fara duminica, dar tot mai au nevoie de 2-3 saptamani pana sa-l definitiveze", a spus Rogojinaru.
 
El a afirmat ca, pe langa programele de finantare, este nevoie de digitalizare din ambele sensuri, respectiv digitalizarea societatilor comerciale, dar si a administratiei.
 
Guvernul a aprobat in 31 iulie OUG 130/2020 privind acordarea unor granturi de un miliard de euro in total pentru firmele afectate de criza Covid-19, din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020.
 
Preinscrierea firmelor in aplicatie a inceput pe 15 septembrie, iar in aceasta etapa toti aplicantii interesati de oricare dintre cele trei masuri de sprijin vor avea posibilitatea preinregistrarii datelor reprezentantilor legali/imputerniciti, precum si datelor persoanelor juridice.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: microgranturifonduri uegranturi imm fonduri ue

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]