Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri non agricole pe care le poti incepe cu ajutorul fondurilor europene

de Camelia Diaconu 12 Iul. 2018 9577
3.97 din 39 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Deschiderea unei afaceri in mediul rural ii tenteaza pe toti mai multi tineri antreprenori datorita beneficiilor obtinute. Mai mult de atat, ajutorul pe care il primesc multe idei de business din mediul rural prin intermediul fondurilor europene, nu este unul de neglijat. Iata ce afaceri poti incepe in mediul rural in care sa ai deja o sustinere financiara!

Daca te gandesti ce afacere poti demara in mediul rural, venim in ajutorul tau cu cateva recomandari care te ar putea ajuta sa obtii profit intr-un timp scurt.
 
Activitati de productie. Tot ce tine de imbracaminte, produse textile sau de marochinarie, fabricarea produselor chimice, activitati de prelucrare a lemnului, productie de combustibil, industrie metalurgica, fabricarea produselor electrice, dar si multe alte idei ce intra in aceasta categorie, toate pot fi produse ce pot face parte dintr-o categorie de succes.
 
Ateliere de mestesugarit. Si aici se incadreaza mai multe subcategorii, iar printre cele mai importante amintim: activitati de artizanat, activitati de olarit, de brodat, prelucrarea lemnului sau a fierulu, crearea diferitelor obiecte si accesorii din piele, toate pot face parte dintr-un mic atelier mestesugaresc in care oamenii pot gasi de toate.
 
Activitati turistice. Pensiunile, restaurantele si in general locatiile ce pun la dispozitie mai multe servicii, printre care cel de cazare, pot reprezenta ideea unui business de succes. In mediul rural merg tot mai multi tineri pentru a descoperi frumusetile naturii, dar si pentru a-si lua portia de energie pentru orasul aglomerat in care locuiesc. O pensiune care sa puna la dispozitie si servicii de cazare, de mancare si distractie, poate fi locul ideal in care sa iti petreci concediul. Este afacerea din mediul rural care poate ajunge la profit urias, daca totul este gestionat cu masura.
 
Servicii medicale. Oamenii de la sate se plang de multe ori ca nu au posibilitatea sa ajunga intr-un alt oras pentru a merge la medic. Un cabinet in satul lor care sa le puna la dispozitie servicile si medicamentele potrivite de care au nevoie, poate fi o sursa uriasa de venit.
Pentru a deschide un cabinet, ai nevoie de aparatura potrivita, dar si de oameni instruiti in acest sens, insa toate acestea se pot gasi intr-un timp scurt. Investitia poate fi una ridicata pentru inceput, dar cu un ajutor de pornire si cu increderea pe termen lunc, cu siguranta, in timp se vad si beneficiile.
 
Atelier de reparatii. Reparatii obiecte casnice, reparatii masini, reparatii mobila, orice atelier de reparatii este bine venit in mediul rural. Oamenii nu isi doresc sa arunce lucrurile stricate din gospodarie, insa din lipsa unui loc specializat de reparatii, de multe ori, renunta la ele. Pentru acest atelier nu ai nevoie de investitie majora, ci doar de un personal calificat in acest sens, care sa fie in masura sa repare mai multe obiecte cu o utilitate diferita. 


Tags: afaceri non agricoleafaceri in mediul ruralafaceri profitabile la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.97 din 5 - 39 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]