Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te poti inscrie rapid in Programul dedicat debutantilor in afaceri - SRL-D

de Idei de afaceri 15 Iun. 2016 5463
4.02 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inscrierea in program se face prin solicitarea acordului de principiu pentru finantare si completarea planului de afaceri in vederea obtinerii finantarii. Partea buna a lucrurilor este ca procedurile se fac online pe site-ul www.aippimm.ro.

Pentru participarea la program, fiecare solicitant trebuie sa se inregistreze cu user si parola iar dupa creearea contului de inscriere aplicatia de inregistrare a planului de afaceri va deveni activa pentru completarea on-line a planului de afaceri si incarcarea documentelor solicitate.

In cazul in care datele nu sunt completate coerent, cu detalii la toate punctele si subpunctele din cadrul fiecarei sectiuni a planului de afaceri, aplicantul va primi mesaj de respingere.

Solicitantii finantarii vor incarca on-line urmatoarele documente:

- Certificat de inmatriculare S.R.L-D

- Copie B.I/C.I

-Cerere tip de acord de principiu pentru finantare (cf. anexei 6)

- Situatiile financiare ale solicitantului, inregistrate la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice pe a caror raza isi au sediul operatorii economici.

- Certificat constatator si informatii extinse, inclusiv on-line, emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa tribunalul unde isi are sediul societatea.

- Declaratie cu privire ajutoarele de stat si de minimis primite (anexa nr. 10)

- Declaratie pe propria raspundere ca societatea nu are datorii la bugetul general consolidat si la bugetele locale, atat pentru sediul social, cat si pentru toate punctele de lucru.

- Documentul care sa ateste ca asociatul /administratorul a urmat/urmeaza un curs de antreprenoriat; (Se accepta cursuri de antreprenoriat organizate de catre un organism autorizat recunoscut de educatie antreprenoriala.)

- Documentul care sa ateste ca Asociatul/administratorul SRL-D a avut calitatea de somer sau absolvent in anul precedent si/sau anul curent inregistrarii SRL-D la Registrul Comertului (Se vor lua in considerare doar absolventii de invatamant secundar sau tertiar, precum si somerii inregistrati la ANOFM)

Calcularea punctajului planului de afaceri se face in timp real si transparent la transmiterea de catre aplicanti a sectiunilor din aplicatia software conform grilei de evaluare anexate planului de afaceri.

Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu in vederea verificarii administrative si a eligibilitatii  este de 60 de puncte din maxim 100 de puncte posibile.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceridebutanti in afacerifinantaresrl-dinscriereplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.02 din 5 - 21 voturi.

Articole conexe

UE pregateste lansarea unui fond de 7,5 miliarde de euro pentru afaceri

de Florin Amariei
31 Mai 2021
In perioada 1-2 iunie UE si Consiliul UE definitiveaza fondul UE pentru afaceri care are ca scop dezvoltarea supercalculatoarelor, a inteligentei...

A inceput inscrierea pentru microgranturi din fonduri UE

de Florin Amariei
12 Oct 2020
Luni, 12 octombrie 2020, a inceput inscrierea pentru microgranturi din fonduri UE. Formularul electronic a fost activat. IMM-urile din Romania...

Bani de la UE pentru afaceri. Ce se poate accesa

de Florin Amariei
20 Mar 2020
Statul roman va pune la dispozitia celor care au afaceri bani prin patru linii de ajutor deja aprobate de UE. Iata ce se poate accesa pentru a se...

Nou program de finantare pentru romanii care au case

de Florin Amariei
10 Ian 2020
Ministerul Mediului lanseaza un nou program de finantare pentru proprietarii romani de case care vor sa fie mult mai eficienti din punct de vedere...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]