Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Demarati afaceri banoase cu arbusti fructiferi
Vreti sa incepeti o activitate agricola deosebita? Cultivarea si valorificarea fructelor arbustilor fructiferi este o alegere inteleapta si prezinta cateva avantaje evidente. In primul rand, afacerea este rentabila. In al doilea rand, o puteti demara sau dezvolta cu fonduri de la stat.
Atunci cand doriti sa incepeti o activitate profitabila, banii nu sunt niciodata de ajuns. Apelati la Programul National de Dezvoltare Rurala, functional din luna martie 2008, care prevede fonduri nerambursabile de milioane de euro, pentru a finanta investitii in exploatatii agricole, achizitionarea de utilaje agricole, realizarea de noi ferme agricole sau modernizarea celor existente... Si multe altele!Adica, aveti in plus la dispozitie subventii din fonduri provenite de la Uniunea Europeana pentru a va promova produsele. Cu banii de la Uniunea Europeana se pot promova fructele obtinute prin metoda conventionala sau prin cele ecologice. Banii pot fi utilizati si pentru participarea la targurile si expozitiile desfasurate pe piata interna sau in statele non-UE.
Cultivarea si valorificarea acestor fructe poate fi deci o afacere buna. Avand in vedere relieful prielnic pentru culturile de arbusti fructiferi va puteti extinde cu mult succes si eficienta, pentru a a intra pe piata europeana. Trebuie remarcate conditiile climatice deosebite ale dealurilor romanesti care favorizeaza acumularea in fructe a aromelor specifice si o multitudine de saruri minerale si vitamine.
Viitorul dvs si al familiei, al intregii comunitati poate fi mai bun daca demarati o afacere care aduce prosperitate si sanatate.
Prin numarul mare de specii pomicole din grupa arbustilor si subarbustilor fructiferi si prin epocile diferite de maturare a fructelor se poate asigura un consum de fructe proaspete o perioada lunga de timp; incepand din prima decada a lunii mai cu fructele de capsun si pana in octombrie cu cele de catina sau unele soiuri de mur, zmeur remontant si chiar capsun remontant. Prin gama foarte diversa de preparate si semipreparate industriale (dulceata, compot, suc, sirop, concentrat pe baza de fructe de arbusti etc.), consumul fructelor poate fi prelungit pe toata durata anului.
Aflati informatii specializate complete colectate intr-un ghid realizat de experti din domeniul cultivarii arbustilor fructiferi, informatii care va vor ajuta sa demarati si sa administrati cu succes o afacere in acest domeniu!
Articole conexe
Afaceri la inceput de drum. Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile
de Bianca TilaUE pregateste lansarea unui fond de 7,5 miliarde de euro pentru afaceri
de Florin AmarieiBani de la UE pentru afaceri. Ce se poate accesa
de Florin AmarieiFonduri europene pentru afacerile care primesc elevi si studenti la practica
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit