Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul PNDR 2014 - 2020 a fost trimis spre aprobare la Comisia Europeana

de Victor Oancea 03 Iul. 2014 4834
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a transmis oficial Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 catre Comisia Europeana, in vederea aprobarii. Noul PNDR contine 15 masuri de finantare si beneficiaza de alocare totala de 9,85 miliarde de euro.

In luna martie, a fost transmisa o varianta consultativa a PNDR 2014 - 2020, in vederea obtinerii unor opinii asupra serviciilor specializate ale Comisiei. In urma observatiilor primite, MADR a demarat un nou proces de consultare a tuturor organizatiilor din domeniu. A rezultat documentul final care a fost depus spre aprobare la Comisia Europeana.

„Asa cum am promis, am transmis Comisiei Europene documentul oficial al noului PNDR. Este rodul unei munci sustinute si cred ca este un program bine inchegat, flexibil, dar in acelasi timp profund ancorat in necesitatile agriculturii si mediului rural romanesc.

Am incercat sa utilizam cat mai judicios banii alocati, care nu sunt suficienti pentru tot ceea ce ar trebui facut, dar care, asa cum sunt prioritizati, vor asigura un salt decisiv  in modernizarea economiei rurale. Urmeaza o perioada de negocieri oficiale la nivelul Comisiei Europene pe marginea acestui PNDR, dar am incredere ca nu va suferi modificari de substanta.

Am semnale clare de apreciere de la Bruxelles ca este un Program bun si fezabil", a precizat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, citat de Agroromania.ro.



 


Tags: fonduri europene 2014noul pndrfonduri europene 2014 -2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]