Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
3 aspecte pe care sa le iei in considerare cand incepi o afacere!
Perioada de start-up poate fi cu adevarat dificila pentru profesionistii care nu dau atentie unor aspecte esentiale. Tinem cont de ele pentru ca stim cat de scazuta este rata de succes a afacerilor care ajung sa prospere sau macar nu ies din scena in primii 5 ani de la start-up. Sunt putine si surse din media spun ca mai putin de jumatate dintre start-up-uri reusesc o asemenea performanta.
Iata cele mai importante 3 aspecte pe care sa ne concentram cand incepem o afacere:Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
1. Nivelul de expertiza in domeniu. Daca va imaginati ca veti invata totul din mers, va inselati. Cu siguranta ca vor fi numeroase informatii pe care le veti castiga, insa nu veti da lovitura daca nu detineti o baza solida de informatii pe care sa mizati.
Nu va bazati pe echipele de specialisti care va vor ajuta sa duceti la finalizare toate proiectele. Ei sunt simpli executanti. Aveti nevoie de o perspectiva clara, de o viziune impecabila pentru ca afacerea sa devina un proces care sa functioneze lin, impecabil. Pentru ca acest lucru sa se intample, evident, fondatorul afacerii trebuie sa aiba capacitatea de a intelege toate procesele ce pun in functionare afacerea ca un tot unitar.
2. Pasiunea pentru domeniul in cadrul caruia va veti dezvolta afacerea. Tineti cont ca aceasta afacere va va preocupa ani intregi de acum inainte, exceptie facand situatiile in care doriti sa incepeti o afacere, sa o dezvoltati si apoi sa o vindeti.
Alegeti afacerea pentru care detineti pasiune, o afacere pe care o veti conduce gratie abilitatilor si competentelor dvs, cu ajutorul experientei profesionale. Afacerea perfecta poate fi cea cladita pe baza unui hobby, a unei pasiuni.
3. Alegeti partenerii, mentorii, investitorii si asociatii potriviti! Nu va asociati cu persoane cu reputatii slabe, nici nu amatori, nici cu antreprenori care au in portofoliu afaceri pe care nu le puteti certifica ca fiind 100% legale.
Mai presus de orice, alegeti profesionisti care va pot ajuta sa progresati, sa deveniti din ce in ce mai buni in domeniul vostru de referinta, care va pot ajuta cu sfaturi si recomandari inteligente, care va pot inspira si starni dorinta de a va tine la curent cu tot ce misca in industria de la care asteptati profituri.
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Articole conexe
Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?
de Idei de afaceriRegistru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor
de Florin AmarieiDe ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?
de Idei de afaceriAfaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit