Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu ciuperci - Pleurotus, numele business-ului care te va imbogati!

de Ilinca Dobrescu 22 Aug. 2013 4428
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ciupercile Pleurotus sunt intalnite uneori in marile magazine, in hipermarket-uri. Sunt destul de scumpicele, insa nu in asa fel incat sa nu le poti cumpara macar de doua ori pe saptamana. La cat sunt de delicioase, le-am manca zilnic, fierte, inabusite, trase la tigaie, cu usturoi si mult patrunjel!

Pentru multi, ciupercile Pleurotus nu prezinta interes doar atunci cand sunt aburinde si cu aroma de usturoi, ci si atunci cand sunt gata sa fie recoltate. In acest moment, incepe sa miroasa a bani pentru cei care le cultiva. Acestia au investit intr-una dintre acele afaceri in care am investi si noi, cu toata inima.

De ce? Iata cateva motive foarte bine intemeiate, motive care ne-ar determina sa ne infiintam o crescatorie de ciuperci Pleurotus:

1. Ciupercile Pleurotus pot fi cultivate si in spatii cu izolare termica mai mica, fiind rezistente si la variatii termice substantiale.

2. Ciupercile Pleurotus reprezinta o baza solida de afaceri pentru ca sunt rezistente la inghet, suportand si temperaturi de pana la -20 de grade Celsius.

3. Am demara afaceri cu ciuperci Pleurotus si pentru motivul ca pot fi cultivate tot timpul anului in spatii special amenajate, cultura executandu-se dupa tehnologia intensiva sau in spatii adaptate, semiadapostite.

4. Aceste afaceri cu ciuperci merita toate atentia si pentru ca ele sunt foarte rezistente la atacul diferitelor boli criptogamice. Astfel, culturile de ciuperci Pleurotus nu necesita aplicarea de tratamente cu pesticide. Rezulta ciuperci sanatoase si crescute cu investitii banesti minime. Mai presus de orice, rezulta culturi de produse pe care le vei vinde cu constiinta impacata ca livrezi sanatate curata!

Pentru cei interesati sa demareze astfel de afaceri cu ciuperci Pleurotus, o intrebare presanta este cea reprezentata de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul de cultura.

Iata principalele conditii necesare pentru spatiul de cultura:

  1.     asigurarea apei la un consum de 60-70 l/kg de ciuperci;
  2.     posibilitatea de a fi dezinfectat dupa fiecare ciclu de cultura;
  3.     sa nu prezinte lemne, paie, trestie, pamant in structura sa, daca se urmareste refolosirea pentru cultura;
  4.     sa poate fi ventilat liber sau mecanic;
  5.     sa poata fi incalzit pentru cultivare intensiva;
  6.     sa prezinte zonele tehnologice de pregatire si cultura(incubare si recoltare);
  7.     sa permita desfasurarea lineara a fluxului, fara reveniri si contact intre ciuperci, materie prima sau substrat uzat cu cel incubat;
  8.     sa prezinte drumuri de acces.


Mai multe detalii valoroase va sunt oferite aici, in pagina oficiala a ghidului care va ajuta sa demarati afaceri cu ciuperci Pleurotus >>>>






Tags: afaceri cu ciuperciafaceri cu ciuperci pleurotusafaceri cu pleurotusafaceri cu ciuperciafaceri ciuperciproiecte de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]