Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu... gem, dulceata si muraturi!

de Ilinca Dobrescu 28 Oct. 2013 7889
3.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este posibil, in prezent, sa scoti bani si din piatra seaca. Trebuie doar sa stii cum sa procedezi si cum sa duci o simpla idee de afacere la stadiul de afacere profitabila, in contul careia clientii tai sa doreasca sa cotizeze!

Nu este usor deloc, mai ales in conditii de criza economica. Si din acest motiv, va recomandam idei de afaceri care se concentreaza pe servicii si produse pe care clientii le achizitioneaza pentru ca la baza lor stau nevoi, necesitati, nu dorinte trecatoare.

Si cand discutam despre gemuri, dulceturi si muraturi, lucrurile stau la fel. Sunt produse pentru care romanii sunt mai mult decat dispusi sa achite pretul corect. Dar acest lucru se intampla doar atunci cand calitatea si preturile sunt calibrate in mod corect.

In principiu, o mica afacere cu gemuri, dulceturi si muraturi putem sa incepem oricand. Desigur, recomandam aceasta afacere pentru persoanele pasionate de domeniu, pentru gospodine, pentru persoanele care deja detin retete testate, verificate, al caror succes este confirmat de catre toti cei care au avut ocazia sa le deguste.

Vesti bune pentru persoanele care cred in pasiunea lor si doresc sa o transforme in afacere de succes. “O afacere pentru gospodine si nu numai: gem, dulceata, muraturi!” este unica pe piata de profil si iti ofera exact trainingul pentru a incepe si dezvolta o asemenea activitate.

Nu uitati faptul ca gemurile, dulceturile si muraturile 100% naturale, preparate dupa retetele bunicii, in casa, sunt si vor fi mereu solicitate de catre din ce in ce mai multe persoane. In mod clar, interesul consumatorilor pentru acest tip de produse este din ce in ce mai mare si nivelul competitional este destul de redus.

Un avantaj major pentru cei care doresc sa puna pe picioare o astfel de afacere este cel reprezentat de anvergura redusa a costurilor de pornire si administrare a afacerii. Nu ai nevoie de imprumuturi la banci si rude pentru a incepe o astfel de afacere. Incepe cu banii de pe ultimele cateva salarii si creste o afacere sanatoasa din toate punctele de vedere!


Detalii complete cu privire la acest ghid esential aici >>>


Tags: afacere pentru gospodineafaceri cu dulceata de casaafaceri cu gem de casa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]