Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri pentru jumatatea ta? Alege de aici!

de Adela Simonescu 13 Feb. 2014 2415
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce cadouri oferim celor iubiti? Le oferim toata dragostea noastra, toata grija noastra, atentie si compasiune, timp si energie pozitiva. Din cand in cand, trebuie sa le oferim si cadouri palpabile.

Nu spunem ca iubirea trece prin stomac, ci ca iubirea trebuie intretinuta cu mici gesturi atente.

Si pentru ca sufletul prospera cand mintea se imbogateste, va oferim sansa sa cumparati jumatatii un ghid superb. Alegeti din lista de mai jos cel mai util ghid pe care doriti sa il faceti cadou persoanei dragi:

27 secrete vindecatoare pe care medicii nu ti le-au spus
Descopera cum sa obtii cea mai mare valoare nutritia din alimente, cum sa iti detoxifici organismul, stimuland functionarea corecta a organelor vitale, cum sa incetinesti progresia aterosclerozei, cum sa reglezi sistemul imunitar, cum sa reduci riscul aparitiei cancerului de piele si nu numai!

Principii pentru o viata sanatoasa de la calugarii tibetani
Sa descoperim secretele tibetane care-i fac pe calugarii numarand ani peste 100 sa arate ca la 35! Sa reinvatam seninatatea si zambetul aducatoare de sanatate. Sa ne reinventam! Descopera o serie de ritualuri ancestrale care confera organismului tau sanatatea si vigoarea unuia tanar, indiferent de varsta pe care o ai.

Intareste-ti rapid sistemul imunitar
Ceea ce trebuie sa stii si este sustinut si de catre majoritatea medicilor, este faptul ca lumea este plina de substante naturale, care pot ajuta la cresterea imunitatii tale si care te pastreaza sanatos, plin de viata si puternic in fata amenintarilor viitoare, in continua schimbare, la adresa sanatatatii tale. Dar nu poti culege beneficiile acestor descoperiri miraculoase, daca nu le cunosti...

Ghid complet pentru rinichi sanatosi
Rinichii ajuta la producerea vitaminei D, necesara absorbtiei calciului din alimente. Un element important pentru structura oaselor. De asemenea, rinichii regleaza presiunea arteriala si stimuleaza producerea de globule rosii. Invata cum sa pastrezi sanatatea rinichilor tai!



Tags: ghiduri viata personalaviata personalasucces in viata personala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]