Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de mult ne uram si cat de mult ne iubim competitorii!

de Maria Nicutar 01 Aug. 2013 3296
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ii urasti si ii iubesti in acelasi timp! Desi pare straniu, acesta este efectul pe care ni-l produc cei mai aprigi competitori ai nostri.

In viata de zi cu zi, tinta lor este sa atraga cat mai multi clienti si, daca se poate, sa ni-i fure si pe cei care ne tranziteaza afacerile. Acelasi lucru il facem si noi. Incercam sa atragem cat mai multi clienti si, daca se poate, pe cei care cotizeaza cel mai puternic.

Cu toate acestea, ne iubim competitorii pentru ca de la ei preluam idei noi, idei care ne pot salva afacerile. Nu este de mirare faptul ca privim peste gard cat de des putem. Si descoperim faptul ca toti competitorii nostri se zbat sa iasa in evidenta cu aspecte care sa le aduca profituri cat mai mari.

Acelasi lucru il facem si noi si ne folosim si de avantajele pe care le detin competitorii nostri. Si pentru faptul ca exista, noi suntem obligati sa intram intr-o veritabila cursa cu ei si cu noi insine.

Asa se face ca de la luna la luna, de la un an la altul, trebuie sa efectuam progrese cat mai mari, cat mai substantiale. Si etalonul este situatia noastra din urma, incrucisata cu situatia in care se gasesc competitorii nostri.

Sa tinem cont de faptul ca acestia sunt cei care ne monteaza pentru ca progresul nostru sa fie unul cat mai mare si sa fie vizibil cat mai rapid. La urma urmei, este o cursa contra-cronometru. Fiecare pas pe care il faci te aduce mai aproape de succes si te distanteaza de competitorii tai.

In consecinta, iti iubesti competitorii pentru ca te obliga sa te misti in directia potrivita si asta cat mai rapid cu putinta! Nu ai timp de pierdut si iti calculezi banii cu cat mai multa atentie. Iti dramuiesti si ultimii bani, toate resursele. Incepi sa intelegi valoarea si ultimelor 20 de minute dintr-o zi. Calculezi si ultimele 2 ore pe care iti raman dintr-o saptamana si cuantifici totul in bani!

Da, surprinzator, insa daca nu am avea competitori, nu am fi atat de rapizi, atat de eficienti, atat de pregatiti sa ne autodepasim limitele atinse pana acum! Si cu cat sunt competitorii nostri mai buni, cu cat sunt ei mai rapizi, cu atat vom fi si noi. Trebuie sa patrezi ritmul, nu-i asa?


Sa aveti succes si competitori cat mai buni!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: competitoricompetitie afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

De ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?

de Idei de afaceri
14 Nov 2023
Daca vrei sa-ti incepi viata de antreprenor, insa nu esti familiarizat cu strategiile financiare, poti opta pentru achizitionarea unei francize. Este...

Ce alegi, o franciza sau o afacere personala si personalizata?

de Silviu-marian Banila
25 Sep 2020
Sa investim in afacerea proprie sau intr-o franciza? In primul rand, sa luam in calcul faptul ca franciza ofera siguranta. Stim deja ca acel produs...

Afacere romaneasca - Franciza Leon. Ce ofera?

de Andreescu Sorin
24 Mar 2016
Franciza Leon Gourmet se poate desachide in orice localitate din Romania sau din Uniunea Europeana. Francizorii din Oradea, Bihor, ofera...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]