Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cat de mult ne uram si cat de mult ne iubim competitorii!
Ii urasti si ii iubesti in acelasi timp! Desi pare straniu, acesta este efectul pe care ni-l produc cei mai aprigi competitori ai nostri.
In viata de zi cu zi, tinta lor este sa atraga cat mai multi clienti si, daca se poate, sa ni-i fure si pe cei care ne tranziteaza afacerile. Acelasi lucru il facem si noi. Incercam sa atragem cat mai multi clienti si, daca se poate, pe cei care cotizeaza cel mai puternic.Cultura castravetelui anti-diabet
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Cu toate acestea, ne iubim competitorii pentru ca de la ei preluam idei noi, idei care ne pot salva afacerile. Nu este de mirare faptul ca privim peste gard cat de des putem. Si descoperim faptul ca toti competitorii nostri se zbat sa iasa in evidenta cu aspecte care sa le aduca profituri cat mai mari.
Acelasi lucru il facem si noi si ne folosim si de avantajele pe care le detin competitorii nostri. Si pentru faptul ca exista, noi suntem obligati sa intram intr-o veritabila cursa cu ei si cu noi insine.
Asa se face ca de la luna la luna, de la un an la altul, trebuie sa efectuam progrese cat mai mari, cat mai substantiale. Si etalonul este situatia noastra din urma, incrucisata cu situatia in care se gasesc competitorii nostri.
Sa tinem cont de faptul ca acestia sunt cei care ne monteaza pentru ca progresul nostru sa fie unul cat mai mare si sa fie vizibil cat mai rapid. La urma urmei, este o cursa contra-cronometru. Fiecare pas pe care il faci te aduce mai aproape de succes si te distanteaza de competitorii tai.
In consecinta, iti iubesti competitorii pentru ca te obliga sa te misti in directia potrivita si asta cat mai rapid cu putinta! Nu ai timp de pierdut si iti calculezi banii cu cat mai multa atentie. Iti dramuiesti si ultimii bani, toate resursele. Incepi sa intelegi valoarea si ultimelor 20 de minute dintr-o zi. Calculezi si ultimele 2 ore pe care iti raman dintr-o saptamana si cuantifici totul in bani!
Da, surprinzator, insa daca nu am avea competitori, nu am fi atat de rapizi, atat de eficienti, atat de pregatiti sa ne autodepasim limitele atinse pana acum! Si cu cat sunt competitorii nostri mai buni, cu cat sunt ei mai rapizi, cu atat vom fi si noi. Trebuie sa patrezi ritmul, nu-i asa?
Sa aveti succes si competitori cat mai buni!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?
de Idei de afaceriDe ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?
de Idei de afaceriCe alegi, o franciza sau o afacere personala si personalizata?
de Silviu-marian BanilaAfacere romaneasca - Franciza Leon. Ce ofera?
de Andreescu SorinAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit