Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ce probleme pot aparea la start-ul unei afaceri...
Start-ul unei afaceri poate aduce cu sine o serie larga de probleme, unele mai grave decat altele. Nu avem cunostinte solide de management al afacerilor, nu avem experienta in mediul de afaceri si poate ca nici la capitolul capital banesc nu stam asa de bine.
In mare, toate problemele isi au solutia. Esential este sa fim dispusi sa o descoperim. In acest sens, iata cateva dintre problemele clasice care apar la start-ul unei afaceri si care sunt solutiile pe care ni le propun expertii:Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Propriul meu plan de afaceri
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
1. Avem la dispozitie prea putin capital de start-up! Iata una dintre problemele de care ne lovim adesea. De aceea, esential este sa putem sa estimam toate cheltuielile in mod corect. Credeti ca veti aloca cca 1500 de euro lunar pentru chirie? Alocati 1800 ca sa fiti siguri. Mai bine mai siguri decat sa va para rau!
2. Te misti intr-un ritm prea rapid si iti vei pierde foarte curand energia. Este esential sa poti sa investesti timp, bani, energie, motivatie si pasiune in mod treptat, sacadat, in mod planificat. Nu pune toti banii din prima, nu iti petrece primele doua luni de zile muncind pe rupte ca apoi sa ajungi sa nu te mai poti concentra pe cele mai neinsemnate probleme de care se loveste afacerea ta!
3. Ti-ai ales partenerul de afaceri nepotrivit. Partenerii de afaceri trebuie alesi in functie de pregatirea lor, de specializarile si abilitatile lor, de competentele si pasiunile lor. Daca nu sunt pasionati de domeniul in care v-ati dezvoltat afacerile, lucrurile nu vor merge bine niciodata. Regula se aplica si pentru voi, cei care cautati sa va cresteti afacerile cu mai multa siguranta cu ajutorul unei perechi de maini de ajutor in plus.
Asigurati-va ca aveti alaturi de voi parteneri de afaceri in care sa va incredeti si care sa va completeze. Start-up-urile se scufunda foarte rapid daca fondatorii nu lucreaza optim impreuna, daca nu exista sincronizare intre eforturile depuse de acestia, daca abilitatile fiecaruia nu se completeaza prin cele ale celuilalt.
4. Ai ales locatia nepotrivita pentru ce ai tu nevoie in afacerea ta! De multe ori, alegem locatii si in functie de disponibilitati si in functie de banii pe care ii avem. In timp, descoperim ca locatia nu este intotdeauna bine aleasa.
5. Nu intelegi care este impactul real al tuturor eforturilor depuse de tine. Din pacate, pana cand nu va trece minim un an de zile, nu vei intelege cat de bine functioneaza strategiile tale de marketing, de business management, de motivare a angajatilor samd. Aceste rezultate se vad in timp si abia dupa ce ati investit toate resursele in cauza.
Mult succes si afaceri prospere!
sursa foto: www.itcreate-global.com
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit