Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa intri in franciza

de Ilinca Dobrescu 12 Oct. 2012 10879
4.25 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Metro Cash & Carry este marele jucator din industria francizelor de pe piata din Romania, magazinele "La doi pasi" devenind foarte rapid de la lansarea conceptului, un interes major pentru numerosi romani. La doar doua luni de la lansarea programului, deja reteaua "La Doi Pasi: ajunsese la o cifra de 200 de magazine, noteaza publicatia DailyBusiness.

La Doi Pasi reprezinta o franciza care reuseste sa imbine avantajele comertului traditional cu cele ale comertului modern, avantaje precum: existenta unei imagini unitare, sistem modern de organizare a magazinului, marketing si promovare, instruirea angajatilor si nu numai, noteaza publicatia Ph-Online.ro.


Haideti sa vedem si de ce am intra in franciza "La Doi Pasi". In primul rand trebuie sa recunoastem faptul ca este esential sa detinem sustinere din partea unui brand solid. In cazul nostru, Metro Cash & Carry reprezinta un "spate" care poate aduce extrem de mult succes unei afaceri.

Si desigur ca un mare avantaj care ne indeamna sa ne deschidem o astfel de unitate este si cel reprezentat de existenta suportului si experientei, sprijinului si consultantei din partea acestui lider de piata.  

Mai mult, luam in considerare preluarea unei francize "La Doi Pasi" si datorita faptului ca francizorul ofera cursuri de instruire pentru angajati, tehnici de fidelizare a clientilor si metode eficiente de promovare.

In adevaratul sens al cuvantului, multi antreprenori deja existenti si multi potentiali antreprenori incearca sa traseze avantajele demararii unei afaceri pe cont propriu in paralel cu preluarea unei francize. Stim faptul ca fiecare forma de start-up aduce in discutie avantaje numeroase si ne ramane un singur lucru de stabilit: avem nevoie de un partener in afaceri sau nu?


sursa foto: www.la-doi-pasi.ro





Tags: franciza la doi pasila doi pasimagazin la doi pasiafaceri la doi pasi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]