Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti bun la administrarea banilor? Iata ce idei de afaceri poti valorifica in 2013!

de Maria Nicutar 12 Feb. 2013 3892
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fii bun la administrarea banilor nu inseamna doar sa poti tine nivelul de cheltuieli in frau pana la urmatorul salariu. Inseamna sa poti tine evidenta banilor, sa faci investitiile potrivite, sa iei deciziile cele mai corecte, sa aloci bugete in directiile potrivite si, la finalul lunii, sa fii pe plus! Si asta este esential de tinut minte si pe timp de criza.

Pentru cei care au urmat cursuri si seminarii de educatie financiara, iata ce idei de afaceri se pot dovedi viabile:

1. Servicii de consultanta financiara.
In momentul in care deja detineti o acreditare clara, este deja cazul sa va puneti in practica abilitatile si competentele castigate. Ar putea fi un pas interesant sa va oferiti serviciile de consultanta financiara catre firme sau companii care au nevoie de sfaturi si indrumari pentru balansarea unui flux de numerar mai mult decat incapatanat, pentru reducerea cheltuielilor, pentru reducerea datoriilor, pentru accelerarea eforturilor de rentabilitate sau de profitabilitate, de ce nu!

2. Website cu tutoriale de educatie financiara. Este ideal ca orice pas efectuam, sa ne asiguram ca in online exista un impact cat mai mare. Tocmai de aceea putem sa luam in considerare si ideea de a infiinta un website care sa puna la dispozitia doritorilor cursuri, tutoriale, sfaturi, articole de specialitate de educatie financiara.

3. Redactam o carte print/ digitala prin intermediul careia sa oferim sfaturi si indrumari pentru cei care vor sa dobandeasca independenta financiara. Investitiile initiale sunt mici in momentul in care incercam sa valorificam o astfel de idee de afacere. Avem nevoie de informatii de specialitate, de continut finisat, de un grafician priceput si de un designer de produs care sa lucreze cot la cot cu un marketer cu experinta in domeniu.

4. Organizam seminarii si webinarii de educatie financiara. Desigur, esential este, la fel ca si in cazul redactarii unei carti, sa existe imaginea unui autor/ lector cu reputatie solida. Nu vor exista multi clienti activi care sa participe la seminarii sustinute de necunoscuti si nici sa achizitioneze carti redactare de specialisti fara istorie.


Mult succes si afaceri banoase!


sursa foto: www.sxc.hu



 


Tags: educatie financiaraadministrare baniconsultanta financiara

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]