Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii in forma cu FitCurves

de Julian Manescu 07 Oct. 2013 3833
3.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te-ai gandit sa-ti deschizi o franciza de fitness? Cu un background solid, FitCurves poate fi ideea de afaceri pe care o astepti de mult.

Ce este FitCurves
FitCurves este un brand cu renume in industria sanatatii si cea mai mare franciza de fitness din lume, lider de piata in SUA, Canada, Australia, Japonia, Argentina, Brazilia, Columbia, Costa Rica, Cipru, Ecuador, Franta, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Korea, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Spania, Marea Britanie si Ucraina.

Dedicat in exclusivitatea femeilor, antrenamentul FitCurves combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de stretching pentru a asigura o stare generala de bine.

Ce presupune antrenamentul propriu-zis
FitCurves promoveaza un antrenament complex de 30 de minute la 8 aparate hidraulice si la tot atatea statii de aerobic. Aparatele presupun exercitii pentru toate grupele de muschi, iar punctele de aerobic asigura o imbunatatire si o mentinere a ritmului cardiac.

Antrenamentul te ajuta sa arzi calorii, sa capeti o rezistenta cardiovasculara, sa iti dezvolti masa musculara si sa accelerezi metabolismul. Studiile arata ca pentru o persoana mai putin in forma se ard intre 1647 si 238 calorii, iar pentru o persoana cu antrenament mai mult de 500 de calorii.

Antrenamentul se desfasoara in circuit, dureaza doar 30 de minute si este recomandat sa fie facut de trei ori pe saptamana.

Studiile realizate pana in prezent au urmarit eficienta antrenamentului pe termen lung, combinarea antrenamentului cu o nutritive echilibrata si modalitatea prin care femeile sa isi imbunatateasca sanatatea, in general.

Concluzia? Pe langa scaderea in greutate, masa musculara, forta si accelerarea metabolismului, antrenamentul FitCurves are un impact pozitiv asupra starii de bine a femeilor. Principiul “fara machiaj, fara oglinzi, fara barbati” le ajuta pe femeile cu forme mai rotunde sa se simta bine in pielea lor, sa lege prietenii cu cele care impartasesc poate aceleasi complexe si sa se regaseasca in stilul de viata recomandat.

Ce iti asigura franciza
In prezent FitCurves are in jur de 11,000 de cluburi in peste 70 de tari, cumuland aproximativ 4 milioane de membri.

Inainte sa deschizi vei primi consilierea necesara, pas cu pas, pentru deschiderea clubului si vei invata de la experti cum sa pornesti afacerea FitCurves astfel incat sa iti asiguri inca de la inceput succesul. Tot acum, vei primi toate aparatele, dar si un soft pe calculator care te va invata procedurile necesare pentru activitatile operationale din club.

Dupa ce vei deschide, vei fi sustinut in continuare avand la dispozitie o platforma a comunitatii si acces la evenimentele organizate anual.  

Costuri franciza: 25.000 $
Ce acopera: aparatele, conceptul si training-ul
Alte costuri: chirie, cheltuieli de intretinere, personal si promovare

http://www.fitcurves.ro/


Tags: francizafitnessfitcurvesidee de afacerisanatateantrenamentcardiostretching

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Franciza Spartan: cum poti sa iti deschizi o afacere cu specific grecesc in Romania

de Bianca Tila
01 Dec 2023
Printre afacerile de succes din Romania se numara francizele. Cu ajutorul francizelor, antreprenorul incepator are ocazia de a invata strategii de...

Care sunt avantajele si dezavantajele unui francizat?

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru francizat, avantajele optiunii pentru o afacere in sistem de franciza sunt numeroase, iar cele mai evidente le veti gasi mai jos. Prin...

Viata de francizat. Provocari si alegeri

de Idei de afaceri
05 Oct 2023
Intrarea intr-o afacere in sistem de franciza poate fi o provocare pentru oricine doreste sa-si deschida o afacere proprie. Avantajele derularii unei...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]