Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Franciza Nomasvello prin ochii unei antreprenoare de succes!

de Ideideafaceri.ro 26 Apr. 2012 5235
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Franciza Nomasvello capata din ce in ce mai mult interes in randul romanilor cu spirit de antreprenor. Franciza Nomasvello detine o retea de unitati deschide in 15 tari din Europa si America Latina si este in continua expansiune.

Haideti sa vedem ce spune Dana Vlascianu, proprietar de franciza Nomasvellor, despre aceasta oportunitate de afaceri:

 De ce am ales acest business? Sunt mai multe motive. In primul rand, ca orice femeie si model, am fost intotdeauna atrasa de domeniul infrumusetarii. Ca atare, in momentul in care am auzit de Nomasvello® mi-am dat seama ca este franciza in care vreau sa investesc si totodata locul de munca ideal pentru mine.

Sincer, cautam de mult un model de afacere care sa ma provoace si sa fie ceva nou si atractiv pentru consumatorul roman. Mi-a placut foarte mult ideea ca epilarea definitiva si terapiile faciale se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor.

Apoi, intervalul de varsta al celor care cumpara servicii Nomasvello® este de asemenea foarte permisiv, incepand cu varsta adolescentei si terminand cu varsta maturitatii tarzii, mai ales in cazul tratarii ridurilor si in general a pierderii elasticitatii pielii.

Afacerea m-a atras si din punct de vedere operational. Echipamentul este usor de folosit si intretinut; clientii pe care ii am sunt extrem de multumiti de tratamente, pentru ca sunt eficiente, nedureroase, ieftine si de anvergura. Ideea de a arata minunat, fara durere si fara grija epilarii din 2 in 2 saptamani mi-a adus multi clienti imediat dupa deschiderea cabinetului.

Am ales Nomasvello® si datorita numarului mare de cabinete pe care le-au deschis in lume, o garantie ca este un lucru care merge bine. Sunt sigura ca si in Romania se vor dezvolta rapid. Dupa cum am vazut, au aparut cabinete Nomasvello® in multe orase din Romania in doar 1 an de zile, semn ca in spatele acestei marci sta un produs bun.

Nu in ultimul rand, apreciez ca investitia este relativ mica fata de alte afaceri de profil. Eu am cheltuit aproximativ 4.000 euro pentru amenajarea cabinetului si tot la inceput am platit franciza, 30.000 euro. In rest, este vorba de cheltuielile lunare, pe care trebuie sa le acopere francizatul si care nu sunt mari.

>>> Cititi continuarea acestui articol si toate informatiile necesare pentru preluarea unei francize Nomasvello in cadrul ghidului "Cum sa intri in afaceri cu o franciza Nomasvello"!


Tags: franciza nomasvellofrancizafrancizenomasvello

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Franciza Spartan: cum poti sa iti deschizi o afacere cu specific grecesc in Romania

de Bianca Tila
01 Dec 2023
Printre afacerile de succes din Romania se numara francizele. Cu ajutorul francizelor, antreprenorul incepator are ocazia de a invata strategii de...

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Care sunt avantajele si dezavantajele unui francizat?

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru francizat, avantajele optiunii pentru o afacere in sistem de franciza sunt numeroase, iar cele mai evidente le veti gasi mai jos. Prin...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]