Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Francize - Inghetata sub forma de bile

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata un produs cu adevarat revolutionar: Dippin’ Dots, inghetata sub forma de bile. Un produs clasic si foarte popular – acum intr-o noua prezentare.



Da, obisnuita inghetata nu mai curge dintr-un dozator ca o crema vascoasa, ci cade ca o ploaie de bilute colorate intr-o caserola, de unde clientul o poate consuma cu lingurita. Impactul vizual al acestui nou produs este completat de senzatia inedita de a simti bilele de inghetata cum se topesc pe limba. Oricine devine instantaneu un fan inrait.

Dippin’ Dots a fost inventat in 1988 de Curt Jones, un microbiologist american care a aplicat la fabricarea inghetatei un proces numit „incapsulare criogenica”, in fapt o metoda de racire foarte rapida si la temperaturi foarte joase care duce la formarea de bile. Jones spune ca astfel se pastreaza mai bine aroma. In rest, ingredientele si reteta sunt aceleasi ca la produsul clasic.

Dippin’ Dots se comercializeaza prin intermediul unor tonete atractive, prevazute cu dozatoare frigorifice ce se aprovizioneaza periodic cu saculeti de marfa de la laboratorul firmei. Clientul vine si solicita un anumit sortiment, iar vanzatorul trage de o maneta a dozatorului lasand sa curga o portie de bilute intr-o caserola decorata atractiv. Spectacolul capteaza imediat atentia, mai ales ca se aude si un zgomot specific, ca si cum ai varsa niste orez pe masa.

O a doua varianta de comercializare este cu produsul deja ambalat in pungute sigilate, colorate atractiv si depozitate in vitrine frigorifice cu fisa, amplasate in spatii circulate. Depozitarea la temperaturi scazute este vitala deoarece, ca orice inghetata, si aceasta se topeste.

Afacerea necesita un personal foarte redus (1-3 oameni la fiecare punct de vanzare) si poate fi dezvoltata rapid prin amplasarea de noi tonete in alte locatii potrivite: parcuri, targuri, mall-uri etc.

Investitia totala: 80.000-230.000 $
Taxa de franciza: 12.500 $
Roialitati: 4%
Durata contractului: 5 ani
Taxa de reinnoire a contractului: variabila

www.dippindots.com



Tags: inghetatafrancizeafacere

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]