Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Francize: Konopizza and go
Stiu, titlul este bizar dar exprima exact conceptul acestei noi oportunitati gastronomice: o pizza la con (cornet) pe care o poti servi in timp ce-ti continui drumul spre serviciu. Sau in orice drum vrei tu.
Pizza la cornet a fost inventata, ghici, tot de italieni. Gustul este acelasi fiind preparata din ingredientele clasice, doar forma difera si desigur cantitatea. Blatul de pizza are forma de con, de aici si denumirea care suna atat de poznas: Konopizza.

Afacere la cheie cu flori in ghiveci

Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala

Ghid practic Realizarea de sapun natural
O pizza intr-un cornet asemanator celui de inghetata este o formula care iti permite sa mananci oriunde si oricand, fara furculita si cutit. Oare va deveni ea la fel de populara precum shaorma sau hamburgerul? Nu stim deoacamdata care va fi evolutia, insa produsul se bucura de un real succes in Spania, Germania, Portugalia, Marea Britanie, Australia, Canada si Japonia. Avem o astfel de afacere si in Romania, la Sibiu.
Fiind o afacere in sistem de franciza este foarte usor pentru orice intreprinzator care dispune de suma pentru investitie sa o puna in practica.
Iata datele francizei italiene Konopizza:
- anul lansarii – 2002;
- locatii vizate – orase cu peste 100.000 locuitori, zone cu trafic pietonal ridicat;
- taxa de intrare in franciza – variaza in functie de formatul de unitate deschis- redevente: 2% din CA;
- investitie – 15.000 euro (varianta stand); 35.000 euro (unitate mobila sau chiosc);
50.000 euro (tip magazin); 100 000 euro (varianta restaurant);
- suprafata medie necesara – 5 m.p (stand); 15 m.p (chiosc); 70 m.p (magazin) 120 m.p (restaurant);
- tip de contract – master-franciza;
- durata contract – 5-10 ani;
Acest brand international este acum in cautarea unor parteneri de master franciza la nivel mondial si ofera un suport eficient celor care doresc sa dezvolte o afacere de succes, chiar si fara experienta practica.
Procedura de pregatire a pizzei la cornet este foarte simpla, apoi Konopizza este coapta intr-un cuptor special in numai 3 minute. Dotarile minime sunt cuptorul (varianta cea mai ieftina costa in jur de 5.000 de euro) si un spatiu frigorific pentru pastrarea ingredientelor. La acestea se adauga elementele decorative ale standului, precum si consumabilele.
Se poate realiza o mare varietate de pizza la cornet, inclusiv tipuri vegetariene si desert.
Pretul de vanzare este 5-7 lei, adica reprezinta aproximativ jumatate din costul unei pizza conventionale, ceea ce asigura intreprinzatorului o rata de profit suficient de buna pentru a-si amortiza investitia in cca. un an.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghidul practic pentru incepatorii in lumea criptomonedelor

[GHID PRACTIC] Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Afacerea foarte accesibila cu care veti da lovitura Produceti BERE ARTIZANALA

[GHID PRACTIC] Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul Propriul meu plan de afaceri Ai planuri de afaceri standard - aplicabile in orice domeniu


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit