Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Francize: Konopizza and go

28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stiu, titlul este bizar dar exprima exact conceptul acestei noi oportunitati gastronomice: o pizza la con (cornet) pe care o poti servi in timp ce-ti continui drumul spre serviciu. Sau in orice drum vrei tu.

Pizza la cornet a fost inventata, ghici, tot de italieni. Gustul este acelasi fiind preparata din ingredientele clasice, doar forma difera si desigur cantitatea. Blatul de pizza are forma de con, de aici si denumirea care suna atat de poznas: Konopizza.

O pizza intr-un cornet asemanator celui de inghetata este o formula care iti permite sa mananci oriunde si oricand, fara furculita si cutit. Oare va deveni ea la fel de populara precum shaorma sau hamburgerul? Nu stim deoacamdata care va fi evolutia, insa produsul se bucura de un real succes in Spania, Germania, Portugalia, Marea Britanie, Australia, Canada si Japonia. Avem o astfel de afacere si in Romania, la Sibiu.

Fiind o afacere in sistem de franciza este foarte usor pentru orice intreprinzator care dispune de suma pentru investitie sa o puna in practica.

Iata datele francizei italiene Konopizza:

- anul lansarii – 2002;
- locatii vizate – orase cu peste 100.000 locuitori, zone cu trafic pietonal ridicat;
- taxa de intrare in franciza – variaza in functie de formatul de unitate deschis- redevente: 2% din CA;
- investitie – 15.000 euro (varianta stand); 35.000 euro (unitate mobila sau chiosc);
50.000 euro (tip magazin); 100 000 euro (varianta restaurant);
- suprafata medie necesara – 5 m.p (stand); 15 m.p (chiosc); 70 m.p (magazin) 120 m.p (restaurant);
- tip de contract – master-franciza;
- durata contract – 5-10 ani;

Acest brand international este acum in cautarea unor parteneri de master franciza la nivel mondial si ofera un suport eficient celor care doresc sa dezvolte o afacere de succes, chiar si fara experienta practica.

Procedura de pregatire a pizzei la cornet este foarte simpla, apoi Konopizza este coapta intr-un cuptor special in numai 3 minute. Dotarile minime sunt cuptorul (varianta cea mai ieftina costa in jur de 5.000 de euro) si un spatiu frigorific pentru pastrarea ingredientelor. La acestea se adauga elementele decorative ale standului, precum si consumabilele.

Se poate realiza o mare varietate de pizza la cornet, inclusiv tipuri vegetariene si desert.

Pretul de vanzare este 5-7 lei, adica reprezinta aproximativ jumatate din costul unei pizza conventionale, ceea ce asigura intreprinzatorului o rata de profit suficient de buna pentru a-si amortiza investitia in cca. un an.

www.konopizza.com



Tags: pizzacornetkonopizzaafacerefranciza

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]