Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri: Cum iti deschizi un loc de joaca pentru copii

de Idei de afaceri 25 Dec. 2023 76635
Idei de afaceri: Cum iti deschizi un loc de joaca pentru copii
4.27 din 404 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Locurile de joaca pentru copii au devenit in ultimii ani o provocare. Ideile din acest sector au depasit limita imaginatiei, facand pentru cei mici adevarate locuri de basm. Dupa cum bine stim, romanii sunt dispusi sa investeasca in fericirea celor mici, iar un astfel de loc bine organizat ar putea aduce profituri impresionante.

Desi este o afacere care merge bine in sezonul friguros-ploios, ea nu duce lipsa totala de clienti nici primavara-vara. Cele mai multe spatii de joaca pentru copii ofera parintilor ocazia de a-si organiza petrecerile celor mici aici.

Cand vine vorba de afaceri bazate pe fericirea copiilor, lucrurile scapa de sub control, iar imaginatia antreprenorilor ii surprind chiar si pe cei mici. Puteti opta pentru o constructie simpla, care in interior sa arate precum un palat sau un spatiu generos in care sa includeti diferite institutii ale unui oras, precum primarie sau spital. 

In acest fel, copiii vor reusi sa-si descopere unele pasiuni, iar daca spatiul este suficient de generos puteti oferi ocazia parintilor de a se juca si ei. Astfel de locuri, decorate corespunzator si atractive vor avea si doritori adulti. Profitul este garantat, mai ales daca reusiti sa cuceriti si parintii!

Loc de joaca pentru copii - pasi de urmat


Un prim pas care trebuie efectuat pentru infiintarea unui astfel de spatiu de joaca este cel referitor la planificare si cercetare. Stabiliti care este planul de afaceri care va va ajuta sa puneti afacerea pe picioare. Cercetati industria si mersul acesteia si cautati cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari:

1. Care sunt cei mai mari jucatori din industrie, cum s-au dezvoltat, cum isi impart profiturile si pe ce strategii mizeaza pentru incasari cat mai mari?

2. Unde anume ma voi pozitiona eu cu afacerea mea, in harta competitionala din cadrul acestei industrii? Cu ce elemente noi vin pe piata pentru a-mi diferentia afacerea de ale lor?

3. Cati bani sunt dispus sa investesc in aceasta afacere? Se poate sa fie nevoie de o suma de 40.000 de euro, pentru un loc de joaca la parterul unui bloc de locuinte. Sau se poate sa fie nevoie de minim 120.000 de euro pentru amenajarea unui loc de joaca ultra-modern in cadrul unui complex comercial, mall, hypermarket samd.

Cu toate ca este una dintre afacerile care se amortizeaza deosebit de rapid, sa tinem cont de faptul ca este una sezoniera. Aici se cere elaborarea de strategii pentru ca sezonul cald sa nu aduca afacerea in imposibilitatea de echilibrare a cash flow-ului pe parcursul anului. Organizati petreceri, oferiti reduceri, organizati workshop-uri si nu numai!

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca aceasta afacere se poate pune pe picioare si prin intermediul procesului de preluare a unei francize. Exista aceasta posibilitate si in tara si avantajele sunt notabile, mai ales pentru cei care doresc sa preia riscuri cat mai reduse.

Nu in ultimul rand, va recomandam sa puneti accentul pe doua aspecte esentiale, decisive pentru succesul intregii afaceri: calitatea locatiei si calitatea amenajarii spatiului cu jucarii, jocuri, carti, masinute si sisteme de siguranta.

Daca locatia este nepotrivita, nu veti reusi sa atrageti clientii necesari. Daca spatiul de joaca este dotat necorespunzator, clientii nu vor reveni si profiturile nu pot ramane pe trend ascendent prea mult timp! Investiti in calitate, lucrati cu furnizori seriosi si continuati sa va imbunatatiti serviciile!

Este o afacere frumoasa, ce implica multa responsabilitate, distractia, jocurile, dansul si veselia copiilor fiind reteta succesului. Sa aflam povestea de succes a doi tineri care organizeaza petreceri pentru copii>>




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceri cu loc de joacaafacere loc de joacaspatiu de joaca pentru copiiafacere spatiu joaca copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.27 din 5 - 404 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]