Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investeste in echilibrul dintre viata personala si cea personala

de Ilinca Dobrescu 28 Nov. 2013 2444
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa iti mearga bine in viata profesionala, nu ai cum sa neglijezi mersul vietii tale personale. Si viceversa lucrurile functioneaza la fel. Daca vrei o viata personala de succes, ai grija ca viata profesionala sa fie pe trend ascendent.

Oricum ai da-o, nu exista nicio cale decat sa gasesti un echilibru intre mersul vietii profesionale si mersul vietii personale. Este singura cale catre armonie si acasa si la birou, catre prosperitate financiara si o casnicie de succes real.

Iata si cateva lucrari de specialitate care aduc armonie in viata, care te ajuta sa adopti un stil de viata mai sanatos, mai echilibrat:

Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos. Este vorba despre cea mai interesanta dieta cu putinta. Ia in calcul ideea ca sangele nu trebuie sa fie acid pentru ca organismul sa functioneze perfect. Este nevoie de un echilibru alcalin bine pus la punct.

Mind Aerobics. Este gimnatisca, insa nu orice fel de gimnastica. Sunt tehnici care iti pun creierul la contributie, aerobics pentru minte.

45 de cuvinte si expresii interzise parintilor. Daca uneori iti scapa cuvinte si expresii interzise, nu trebuie sa disperi sau sa te consideri un parinte rau. Ideea este sa afli care sunt acele cuvinte si expresii, ce impact au asupra copilului tau si cum poti sa repari raul deja facut si sa le previi pe viitor.

Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi. Este un ghid practic ce ofera informatii importante pentru cei care duc lupta impotriva unei boli grave, cancerul. Ghidul ofera informatii utile, pe baza unor studii si analize valoroase.

Citirea rapida. Iata ghidul care te ajuta sa citesti mai rapid. Este vorba despre o serie de tehnici pe care multi oameni deja le cunosc. Sunt tehnici care te ajuta sa intelegi un text mai rapid, fara sa fii nevoit sa il parcurgi in totalitate!

Ghid complet pentru rinichi sanatosi. De ce o buna functionare a rinichilor este vitala? Rinichii sunt organe vitale pentru buna functionare a organismului, pentru supravietuirea omului. Mai precis, lor le datoram filtrarea sangelui de produse reziduale, mentinerea echilibrului nivelurilor de saruri si apa din organism si nu numai.

Aflati ce prespune stilul de viata pentru rinichi sanatosi. Aflati care sunt bolile rinichilor si cele mai bune remedii naturale. Aflati ce alimente sa consumati si ce alimente sa eliminati din dieta dvs pentru ca rinichii dvs sa fie mereu sanatosi!

Revolutia impotriva menopauzei.  Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul, precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata.
 
Iar acum, unul din cei mai recunoscuti doctori naturopati din lume, dr. Martin Milner, iti aduce la cunostinta descoperirea sa revolutionara care poate fi raspunsul la toate intrebarile tale!

Vindecarea prin Reiki. Ghid complet! Afla istoria reiki, principiile reiki, initierea in reiki si care sunt cele mai importante tehnici reiki care te pot vindeca. Afla totul despre chakre si despre autotratament!







Tags: viata armonioasaechilibru in viataviata personala de successucces in viata personala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]