Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Martha Stewart: Regulile unei femei de afaceri de succes!

de Adela Simonescu 25 Apr. 2013 4753
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Martha Stewart este una dintre cele mai tari femei de afaceri de succes din lume. Nu a avut o viata deloc simpla, a trecut prin numeroase obstacole si a invatat enorm de mult. Informatiile pe care acum le ofera reprezinta lectii formidabile pentru noi toate si noi toti. Asa ca pe drumul catre tinta de a deveni femei de afaceri de succes ne oprim si culegem cateva dintre sfaturile oferite de una dintre cele mai puternice imagini pentru antreprenoriatul feminim!

Iata cateva citate celebre din partea Marthei Stewart, una dintre cele mai importante femei de afaceri de succes, citate notate de mindbodygreen.com:

1. Nu ar trebui niciodata sa accepti ce ti se poate oferi daca oferta in cauza poate fi imbunatatita.

2. Incerca sa gasesc si sa ma alatur persoanelor care abunda de idei proaspete, originale si creative.

3. Nu lua niciodata o decizie importanta fara sa iti iei timpul de gandire de rigoare

4. Sa treci peste acele probleme inopinate poate ca nu este chiar placut, dar, pana la urma, cred ca asemenea provocari si solutiile pe care le identificam ne dau mai multa incredere in noi insine. Ele ne invata sa avem bun simt si determinarea ca putem transforma intr-o victorie ce pare a fi un dezastru.

5. Intotdeauna ma intreb cum pot sa imbunatatesc viata clientilor mei, colegilor mei, actionarilor mei, familiei mele si prietenilor mei.

6. In momentul in care realizezi ca ti-ai identificat o pasiune, investeste in tine insuti. Da-ti seama ce trebuie sa stii, ce fel de experienta si expertiza trebuie sa dezvolti pentru a intreprinde lucrurile pe care simti in inima ta ca iti vor aduce placere si care te vor sustine si din punct de vedere mental si din punct de vedere economic.

7. In momentul in care esti in fata unei provocari majore, aminteste-ti de uneltele de la capitolul 3 -- telescopul, lentilele cu unghi larg si microscopul. (capitolul 3 din cartea The Martha Rules)

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: femei de afaceri de succesfemei de afacerifemei de succesmartha stewartcitate martha stewartcitate femei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]