Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Negocierile s-au incheiat cu 1 milion de euro

de Bianca Tila 29 Iun. 2022 1954
Negocierile s-au incheiat cu 1 milion de euro
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lantul de restaurante Spartan a incheiat o intelegere pentru preluarea a cinci dintre locatiile Taksim din Bucuresti, dupa negocieri ce au durat mai bine de jumatate de an. In primavara anul curent discutiile s-au incheiat, ajungand la un acord de 1 milion de euro.

In urma discutiilor purtate, Spartan a reusit sa iasa invingator, obtinand mai mult de jumatate dintre locatii. In prezent, fondatorul restaurantului Stefan Mandachi, se afla in negocieri pentru a le prelua si pe ultimele trei. 
 
"Suntem extrem de incantati sa anuntam ca, dupa lungi negocieri purtate in ultima jumatate de an, Spartan a incheiat intelegerea pentru a-si adauga in portofoliu cinci noi restaurante.

Le multumesc colegilor mei si intregii echipe Spartan pentru munca depusa in aceste luni! De asemenea, doresc sa le multumesc si reprezentantilor Taksim, pentru profesionalismul lor si pentru modul in care au tratat aceste negocieri - cu seriozitate si cu promptitudine. Spartan este deja in negocieri avansate si pentru celelalte trei locatii din Bucuresti, discutiile apropiindu-se si aici de final", a declarat Stefan Mandachi, fondatorul Spartan.
 
Locatiile unde Spartan a avut castig de cauza se afla in Sun Plaza, Auchan Titan, Bucuresti Mall Vitan, Baneasa Shopping City si Promenada Mall. In urma tranzactiei restaurantul nu a ramas doar cu spatiile Taksim, preluand atat utilizajele, cat si echipamentele existente.
 
Spartan a dat ocazia personalului angajat din aceste locatii sa ramana sa-si continue munca daca doresc. In acest sens, angajatii ce au continuat in noua formula au fost primiti si integrati in echipa. De asemenea, compania a venit in ajutorul personalului cu un training specializat si un plan de dezvoltare in cadrul businessului.
 
"Intelegem impactul pe care aceasta schimbare o are pentru angajati, asa ca tot ce ne-am dorit a fost sa ii asiguram ca fiecare dintre ei are un loc in echipa noastra si ca ii primim cu bratele deschise. Am fost alaturi de ei pe tot parcursul negocierilor si continuam sa le fim alaturi, pentru a face aceasta tranzitie cat mai usoara", a mai spus Stefan Mandachi, fondatorul Spartan.
 
Compania are in plan expansiunea si extinderea in tara si in strainatate. Obiectivul acesteia in 2022 este de a ajunge la 100 de restaurante deschise pe teritoriul Romaniei. In prezent, restaurantul este pe piata de fast food din Europa, mai exact in Austria. Spartan urmeaza sa se lanseze si in Spania.
 

Spartan

Spartan este un lant de magazine fondat in 2012 de Stefan Mandachi si face parte din grupul Strong MND Corporation SRL.
 
In acest grup mai sunt incluse si Mandachi Hotel&Spa, Mandachi Business Center, Mefi Cafe, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus si restaurantele cu specific grecesc Hercule.
 
Restaurantul se numara printre cele mai populare lanturi de fast food din Romania. Businessul comercializeaza produse ce au la baza carne rotisata, unde vand cu prioritate gyros si souvlaki.
 
Compania ofera ocazia de dezvoltare a unei francize, punand la dispozitie toate informatiile necesare si procedurile pentru deschiderea propriului restaurant.
 
 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: spartantaksimnegocieri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]