Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere cu specific grecesc - fast-food in sistem franciza

de Idei de afaceri 08 Oct. 2014 14202
4.52 din 26 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu kebab sau shaorma sunt unele dintre cele mai profitabile afaceri in acest moment. Ele s-au dezvoltat foarte mult in Romania in ultimii ani si este un business cu un potential enorm daca sunt bine gestionate si se pastreaza calitatea produselor.

 
Despre afacerile in sistem franciza se spune ca 8 din 10 supravietuiesc dupa primii 5 ani. Acesta este unul dintre multiplele motive pentru care este foarte avantajos sa investesti “la sigur” intr-o afacere care a trecut peste cele mai grele etape si si-a demonstrat profitabilitatea.

Franciza Spartan este o alegere buna pentru cineva care doreste sa deschida o afacere profitabila in domeniul restaurantelor tip fast-food cu specific grecesc.
 
Un restaurant fast-food prezinta avantaje multiple fata de restaurantele clasice cu servire “a la carte”:
- timpul scurt de servire;
- calitatea, prospetimea si rulajul rapid al produselor;
- investitia mult mai mica in cazul restaurantelor fast-food.
 
Cu o suma de bani relativ mica poti sa creezi o afacere prospera, eficienta si stabila, beneficiind de un sistem verificat, de un concept perfect pus la punct si de notorietata afacerii. Nu mai trebuie sa treci prin etapele dificile ale crearii de la zero a afacerii ci primesti toate informatiile esentiale care te feresc de pierderile financiare inevitabile in cazul in care o iei de la inceput.
 
Iata care sunt beneficiile afacerii, confom francizorului Spartan
 
1. Conceptul de restaurante Spartan este rentabil, aspecte verificate si prezentate in toate situatiile financiare.
Investitorul – sau francizatul – cumpara o afacere gata conceputa, mentinand astfel riscul minim, deoarece evita greselile costisitoare, dar inevitabile, ce apar in orice afacere aflata la inceput.
 
2. Cumperi o afacere la moda foarte cautata pe piata.
Mancarea ce are la baza carnea rotisata este tot mai cautata. Preparatele grecesti sunt foarte apreciate datorita gustului foarte bun dar si pentru ca sunt fresh, “usoare” si cu putine grasimi. Gyros si souvlaki se impun pe piata din Romania ca o “shaorma usoara” sau “shaorma mediteraneana” mai sanatoasa si de multe ori mai gustoasa.

3. Asistenta integrala si gratuita in toate domeniile afacerii: marketing, training, consultanta gratuita, sfaturi, idei, planuri, cercetare, si orice alte solicitari din partea francizatului, toate sunt oferite GRATUIT de catre francizor. Sprijinul oferit in toate aceste domenii confera francizatului facilitati care nu le ofera nicio afacere inceputa de la zero. In plus beneficiezi de asistenta la inaugurare si instruirea totala a personalului.

4. Beneficiezi de marca inregistrata, retete cu drept de autor.
Folosesti un brand in plina expansiune care are inregistrate toate elementele de brand. Folosesti “gustul legendar” al celor mai laudate sosuri si beneficiezi de rezultatul multor ani de incercari si preparari continue care ne-au condus la retetele unice de astazi.

5. Lucrezi direct cu producatorul.  
Intre francizor si francizat nu intervin terte persoane care umfla pretul. Francizatul beneficiaza de cele mai bune oferte de pret si isi poate permite sa practice preturi rezonabile pentru atragerea de clienti si in acelasi timp sa realizeze profit intr-un mod mai usor.

6. Costuri mici in comparatie cu ce ofera alte francize.
Franciza Spartan ofera o afacere solida, cautata pe piata si cu sanse foarte mari de dezvoltare succesiva. Cu o investitie care incepe de la 30.000 Euro, fara tva, puteti consolida un business care va poate aduce un profit consistent lunar.

7. Dimensiunile mici ale localului.
Poti utiliza de la 30 la 300 mp. Aveti de ales intre mai multe tipuri de restaurante, neexistand limite stricte pentru spatiul comercial: putem sa te ajutam sa deschizi night-food express (servire noaptea) sau chiar si drive food. In functie de spatiul de care dispui, putem gasi solutia perfecta pentru demararea afacerii, dupa ce vom analiza impreuna toate situatiile.
Detalii: http://spartanrestaurant.ro/
 
Costuri ale francizei Spastan
 
30.000 euro = Pachetul All-Inclusive. Include toate utilajele speciale si dotarea dvs. la standard profesional
5000 euro= taxa de franciza
0 lei = redeventa lunara

Costurile afacerii Spartan variaza in functie de dimensiunile restaurantului dvs., de tipul de restaurant pe care intentionati sa-l deschideti si de locatia aleasa. Sumele prezentate nu sunt sume incasate de francizor ci reprezinta investitia dvs. in utilaje, uniforme, decor & design si alte elemente care sunt necesare deschiderii unui local profesionist  si care raman in proprietatea dvs. Pentru a aproxima cat mai exact valoarea investitiei dvs. va rugam sa alegeti categoria de restaurant.
Detalii: http://spartanrestaurant.ro/
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafacerifrancizafraciza spartanrestaurant spartanfast food

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.52 din 5 - 26 voturi.

Articole conexe

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Franciza Spartan: cum poti sa iti deschizi o afacere cu specific grecesc in Romania

de Bianca Tila
01 Dec 2023
Printre afacerile de succes din Romania se numara francizele. Cu ajutorul francizelor, antreprenorul incepator are ocazia de a invata strategii de...

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Care sunt avantajele si dezavantajele unui francizat?

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru francizat, avantajele optiunii pentru o afacere in sistem de franciza sunt numeroase, iar cele mai evidente le veti gasi mai jos. Prin...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]