Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Owlet - Soseta-gadget monitorizeaza sanatatea bebelusului tau

de Ilinca Dobrescu 15 Oct. 2013 4321
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Acum ceva timp am descoperit o idee de afacere cu adevarat interesanta, Teddy The Guardian, ursuletul care avea incorporat un real sistem de monitorizare a sanatatii copiilor. Un serviciu similar ofera si Owlet, o soseta-gadget care ofera parintilor informatii vitale cu privire la sanatatea copilului lor, informeaza Springwise.

Dispozitivul Owlet este de forma unei sosete si se poate atasa pe piciorusul unui bebelus. Owlet este prevazut cu senzori care detecteaza ritmul batailor inimii, temperatura corpului si ritmul respiratiei, noteaza sursa amintita. Datele sunt apoi trimite catre smartphone-urile parintilor, sub forma de grafice usor de consultat de catre acestia, noteaza Springwise.

Owlet este un dispozitiv care nu restrictioneaza miscarile naturale ale bebelusului si care, odata plasat corect, alerteaza in momentul in care acesta se aseaza pe burta si risca sa isi ingreuneze respiratia, informeaza Springwise.

Dispozitivul de fata se poate cumpara deja, la pretul estimativ de 250 de dolari. Se poate dovedi una dintre cele mai utile dispozitive pentru parintii care doresc sa monitorizeze sanatatea celor mici si atunci cand acestia sunt lasati in grija altcuiva.

Iata ca am descoperit o idee de afacere cu adevarat inteligenta, o idee care aduce in atentia tuturor un produs de reala utilitate pentru audiente uriase de consumatori. Owlet devine un produs necesar, pentru care investitia financiara se amortizeaza din primele minute de folosire. Sa tinem cont ca nimic nu rivalizeaza cu sentimentul de liniste pe care il castigi atunci cand stii ca puiul tau este in siguranta.


Mult succes si spor la idei de afaceri originale!



sursa foto: www.owletcare.com


Tags: owletafaceri owletsoseta owletidei de afaceri originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]